Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ποιός παιρνει 400000 ευρώ και δεν πληρώνει φόρους;-Το σκάνδαλο "καπιταλισμός"

Ε λοιπόν ναι.
Η Κριστίν Λαγκάρντ που μας τά έχωσε άγρια, που ξεμπρόστιασε τους Ελληνες κουνώντας τους το δάχτυλο  λέγοντας τους πως "έφτασε η ώρα να πληρώσουν", πως "νοιάζεται πολύ περισσότερο για τα παιδιά του Νίγηρα που πανε 2 φορές την εβδομάδα στο σχολείο" κ.α. σπουδαία δεν έχει ιδεα τι σημαίνει εφορία και φόρος!
Τα ωραια 380939 ευρώ που παίρνει το χρόνο-κάτι παραπάνω απο 500000 δολάρια είναι εντελώς αφορολόγητα λόγω ενός ειδικού καθεστώτος που ισχύει για τους "διεθνείς λειτουργούς" λέει η Le Monde. Η συμφωνία της Βιέννης του 1961 με τα άρθρα 34 και 38 εξαιρεί τους διπλωμάτες του είδους της από κάθε κρατικό, προσωπικό,τοπικό ή δημοτικό φόρο μας πληροφορεί ο αρθρογράφος της Le Monde!

Tωρα πως βρηκε το θράσος να επιτεθεί σε όλους ανεξαιρετως τους Ελληνες -και όχι στους πλούσιους κροίσους φίλους της- επειδή δεν πληρώνουν τους φόρους τους βρεστε το εσείς. Βγαζει ματι βεβαια ότι αυτοί οι άνθρωποι, που κάποιοι από μας τους θεωρούν και ακριβοδίκαιους, δεν μας βλέπουν ούτε για σκουλήκια. Δε μας θεωρούν αξιους ούτε για κατοικίιδιά τους, οπότε μη βασανιζεστε να βρείτε άκρη.

Το εξοργιστικό φυσικά είναι το οτι τολμάνε να μιλάνε για φοροδιαφυγή αυτοί που νομιμοποιώντας παγκοσμίως την φοροαποφυγή μέσω των νομίμων offshore, στέρησαν τα κράτη από εκατονταδες δις που στη συνέχεια καλούνται οι λαοί να πληρώσουν εχουν δεν έχουν.
Ειναι κι αυτό ενα μόνο από τα σκάνδαλα, που είναι κομμάτια του μεγάλου πλέον σκανδάλου που λέγεται καπιταλισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου