Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Δημοσκόπηση Metron Analysis-Ιδια τακτική

Η ιδια τακτική της προστασίας της ΔΗΜΑΡ και της πίεσης του ΚΚΕ -για να καρφωθει στο μυαλό των Αριστερων η προπαγανδα της χαμένης ψηφου(!)- και στη δημοσκόπηση της MetronAnalysis. Mόνο που μάλλον φαινεται ήδη μια συσπείρωση σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που θα τρυγήσει ψήφους από τη ΔΗΜΑΡ που εν τω μεταξύ η όποια Αριστερά υπάρχει εκεί δεν υπάρχει λόγος να την ψηφίσει μετά τα κατορθώματα των τελευταιων ημερών αλλά και τις σημερινες δηλώσεις υευθυνότητας του κ.Κουβέλη οτι "Ολοι οι αρχηγοι μαζί πρεπει να παλέψουν για το καλό της Ελλάδας"!
Τετοια "Αριστερά" θα προτιμήσει φυσικά να ψηφίσει Συριζα και επομένως η ΔΗΜΑΡ λογικά απειλείται με πανωλεθρία. Ηθελα να ξερω πάντως ποιο είναι το target group που απευθυνεται η ΔΗΜΑΡ αλλά και πως στηρίζεται τόσο έντονα από τόσους πολλούς ενω όλοι μαζί κάνουν ντου στο αντιΕΕ ΚΚΕ που είναι και το μόνο αντιΕΕ πλέον.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως η ευκολία που στρεφεται ο κόσμος προς φιλοΕΕ ψηφο μετά από τα όσα έχει τραβήξει για την σωτηρία του άτιμου του ευρώ που έτσι κι αλλιώς δε σωζεται με το τί-πο-τα. Δεν τον τρελαίνουν οι χαμογελαστές μούρες των ευρωαξιωματούχων που πιστευουν στην "υπευθυνότητά του" και ήδη έκαναν ΝΑΙ το ΟΧΙ στο μνημόνιο;
Δεν θελει να τους στειλει ένα μήνυμα να πάρουν τα νυχια τους από πάνω του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου