Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Δημοσκόπηση GPO για το Mega


Μερικά πράγματα που μας έκαναν εντύπωση.
  • Ενα ποσοστό των ψηφοφόρων της Χρ,Αυγής δήλωσαν ότι θεωρουν τους εαυτούς τους Αριστερά!!
  • Ενα 47% θεωρεί τον Α.Τσίπρα υπεύθυνο για το μη σχηματισμό κυβέρνησης που είναι πολύ μεγάλο και δείχνει οτι ακόμη πιάνει τόπο η προπαγάνδα των ΜΜΕ.Από μονο του το ερώτημα παίζει το ρόλο του...
  • Ενα ποσοστό 36% δήλωσε οτι κριτήριο της ψήφου τους είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης, που είναι και το κρίτήριο με το μεγαλύτερο ποσοστό απέναντι στα άλλα που έχουν να κάνουν με την αραμοπνή στο ευρώ, την κατάργηση του μνημονίου κλπ. Αυτό κατα τη γνωμη μου αποτελεί δείγμα φόβου αλλά και του γεγονότος ότι απέχουμε σημαντικά από τη ριζοσπαστικοποίηση ενός λαού που λεηλατείται με απάνθρωπο  τρόπο εδώ και 2 χρόνια και που θα περιμενε κανείς να έχει πιο επιθετική στάση απέναντι στην εξαθλίωσή του..
  • Ενα τεράστιο ποσοστό αν είδα σωστά 80%(!) θεωρεί οτι πρεπει (ναι/μάλλον ναι) να παραμείνουμε στο ευρω πάση θυσία. Αυτό μαλλον δείχνει οτι η στάση των κομμάτων που λένε ακριβώς αυτό(που είναι όλα εκτός ΚΚΕ) σπρώχνουν το λαο προς μια λάθος συντηρητική και καταστροφική άποψη. Αν ο λαός δεν δώσει σημα οτι είναι έτοιμος να συγκρουστεί με την ΕΕ για την επιβίωσή του δεν πρόκειται βέβαια να μας λυπηθούν. Οι δηλώσεις Λαγκάρντ είναι ενδεικτικές του τί έχουν κατα νού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου