Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τελεσίγραφα "ευημερίας" από την ΕΕ

Τελικα είχαν δίκιο όσοι έλεγαν τις τελευταίες μέρες οτι το κλίμα στην ΕΕ ένωση αλλαζει. Πραγματι αλλάζει, αλλά προς το χειρότερο.
 Ξεπερνώντας σοκαριστικά κάθε όριο, 2 μερες μετά την ωμη παρέμβαση Λαγκάρντ, που υποκριτικά καταδίκασαν κάποιοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, η ΕΕ ένωση έστειλε σήμερα τελεσίγραφο απαιτώντας γρήγορη ολοκλήρωση των "μεταρρυθμίσεων" και συμμόρφωση με τα συμφωνηθέντα από την κυβέρνηση Μαυρου μετώπου που όλοι ξερουν πως δεν είχε καμιά νομιμοποίηση, πραγμα που αποδείχτηκε στις εκλογές του Μαίου.
Παρ' όλα αυτα και παρα το ότι είναι φανερή η καταδίκη του μνημονιου από τους Ελληνες, η ΕΕ  δείχνει να μη δίνει δεκάρα για τη θέληση του Ελληνικού λαού και επιμένει στη σφαγιαστική, καταστροφική και αποτυχημένη πολιτική που υποδεικνύει στην Ελλάδα τα 2 τελευταία χρόνια. Και μάλιστα το κάνει εντελώς απροκάλυπτα απειλώντας πως "αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα στις εκλογές του Ιουνίου δεν θα προσέλθει στις επόμενες συναντήσεις"!
Προφανώς εννοούν αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα που να τους βολεύει...
Δεν είναι άραγε επαρκής λόγος για μαύρισμα των δεξιων και μνημονιακών κομμάτων;
Αλλα επίσης δεν είναι όλο αυτό πανηγυρική διάψευση αυτών που ονειρεύονται με το ζόρι πως η ΕΕ μπορεί να παίξει άλλο ρόλο από αυτόν για τον οποίο δημιουργήθηκε που ήταν το δυνάμωμα του μεγάλου Ευρωπαικού κεφαλαίου απέναντι στους ανταγωνιστές του;
Τι εχει να πει γι αυτό η Ζωή Κωνσταντοπούλου του Συριζα που την περασμλένη εβδομάδα έλεγε στο ΜEGA πως είναι βεβαιο οτι η Ευρώπη επανέρχεται στο ρόλο της που είναι η ευημερία των λαών";

Ποιός αντέχει τόση ευημερία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου