Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Οι γλυκούληδες και ο εξανθρωπισμός του ναζισμού στο γυαλί της tv

Για να καταλάβουμε τον περίεργο ρόλο των "απολιτίκ" πρωινάδικων, μεσημεριανών και άλλων εκπομπών της ιδιωτικής tv και την συγκροτημένη προσπαθεια αθώωσης και εξανθρωπισμού της Χρ.Αυγης μετά το σοκ του "εγέρθητΩ" -'ετσι το είπε δεν φταίω εγώ- ας δούμε το σχόλιο της Ημερησίας για το πρωινό του megamou.

"Καμιά φορά ή μάλλον τις περισσότερες φορές όταν λέμε ότι "η σιωπή είναι χρυσός" το εννοούμε! Το ίδιο ισχύει για την Σίσσυ Χριστίδου που έπεσε σε διπλό ατόπημα: Σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Πρωινό Ant1» μίλησε με τα ... καλύτερα για τον κύριο βουλευτή Γιώργο Γερμένη, τον "Καιάδα" της Χρυσής Αυγής, ο οποίος έγινε γνωστός από το «Εγέρθητω», που είπε στους δημοσιογράφους.

"Πάντως παιδιά άλλος άνθρωπος ... Γλυκούλης"! είπε όταν στην εκμπομπή "έπεσε" το σχετικόα πόσπασμα από τη χθεσινή εκπομπή «ΟΛΑ 12» του Θέμου Αναστασιάδη με καλεσμένο τον βουλευτή.
Αυτό το "γλυκούλης" προκάλεσε μία αναστάτωση και αμηχανία αλλά και την άμεση αντίδραση του Φερεντίνου να τη ρωτά: «Για γλυκούλη τον είδες εσύ;».
Φυσικά, αφού κατάλαβε το "ατόπημα" είπε: «Δε λέω γι' αυτά που λέει, λέω για το attitude. Έχουν ρίξει λίγο τους τόνους και είναι σαν παραμυθάκι. Κόντρα ρόλος».
Λίγο μετά, έλεγε «Παιδιά μισό λεπτό. Δεν είπα γλυκούλης, είπα πιο γλυκούλης από αυτό που νόμιζα».

Eίπατε τίποτα;
Ειναι τουλάχιστον περίεργο ότι στις εκπομπές που είδαμε εμείς τουλάχιστον, κανείς δεν είχε ακούσει ότι ο εκπρόσωπος τύπου της Χρ.Αυγης Η.Κασιδιάρης περνούσε από δίκη για ληστεία στις 14/5(λήστεψαν σα συμμορία καθηγητές Παν/μίου(!), ή οτι ο Μιχαλολιάκος είχει καταδίκη για βομβιστικη ενέργεια σε κινηματογράφο που πρόβαλε σοβιετικό κινηματογράφο τη δεκαετία του '70 όπως και για κατοχή εκρηκτικων υλών κλπ.Αυτά τα διαβάσαμε ΄μονο εμείς. Οι "δημοσιογράφοι" και οι ομάδες τους δεν έτυχε...

Η φωτοείναι απο την υποδοχή του πρόεδρου της Χ.Α. από τους δημοσιογράφους στο Προεδρικό μετα το σοκαριστικό "εγέρθητω"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου