Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΒ Κόνιτσας του ΚΚΕ για τα προβοκατόρικα και ανυπόστατα δημοσιεύματα- (Από κοντά και το left)





Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Κόνιτσας του ΚΚΕ τονίζει:

«Η Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας Ιωαννίνων του ΚΚΕκαταγγέλλει τα προβοκατόρικα και ανυπόστατα δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, διαδίδουν ψέματα ότι τάχα διαγράφηκε η Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας του ΚΚΕ, επειδή τάχα ήθελε να υποστηρίξει κοινό ψηφοδέλτιο και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΚΟ Κόνιτσας, όπως όλες οι οργανώσεις του ΚΚΕ, δίνουμε τη μάχη για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ. Στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές με τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το Κόμμα μας.

Επιλέγουμε τους υποψηφίους και τους επικεφαλής στα ψηφοδέλτιά μας με κριτήριο τη δράση τους, την αγωνιστική τους προσφορά στους αγώνες της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, της νεολαίας.

Ουδέποτε στην Κομματική μας Οργάνωση έγινε κουβέντα για στήριξη κοινού ψηφοδελτίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν σαν σκέψη από κάποιο κομματικό μέλος. Το αντίθετο, η ΚΟ Κόνιτσας ομόφωνα υπερψήφισε το πολιτικό πλαίσιο της ΚΕ για τις εκλογικές μάχες του Μάη, που είναι απέναντι στα κόμματα του ευρωμονοδρόμου και το ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, κανένα μέλος της ΚΟ Κόνιτσας δεν έχει διαγραφεί!

Οι βρωμιές και οι προβοκάτσιες, που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, είναι ο κρυφός πόθος όσων έχουν ταχθεί απέναντι στο ΚΚΕ. Όσων ονειρεύονται συνεργασίες του ΚΚΕ, επιζήμιες για το λαό, για να σώσουν το καπιταλιστικό σύστημα από την κρίση του.

Σύσσωμη η ΚΟ Κόνιτσας του ΚΚΕ, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, θα δώσουν τη μάχη για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Δήμο Κόνιτσας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάκη Σδούκο.

Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα για τις μεθόδους που αξιοποιούν κάποιοι για να επιτεθούν στο ΚΚΕ και να απαντήσουν στις προβοκάτσιες, τα ψέματα και τη συκοφαντία, στηρίζοντας παντού το ΚΚΕ».

Eκτός από τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα του epirusgate και το left.gr έσπευσε να προσφέρει τον οβολό του στο ψέμα!

Διαβάζουμε στο left.gr:
Τοπικά μέσα ενημέρωσης και δεκάδες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν χτες την πληροφορία ότι οι επιτελείς του Περισσού «διέγραψαν την οργάνωση του ΚΚΕ στην Κόνιτσα (πλην ενός μέλους), γιατί ήθελαν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ». Την είδηση διέψευσε ωστόσο η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας, και όχι η ίδια η Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας, μιλώντας για «μυθεύματα», «ανυπόστατο ψέμα», «προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του κόμματος» και «ωμή προβοκάτσια».

H παραπάνω διάψευση όπως βλέπουμε είναι της ΚΟΒ Κόνιτσας...
Τι να πεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου