Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Επιχείρηση φίμωσης της φωνής των πολιτών στο Σύνταγμα τη νύχτα

στοχασμός-πολιτική

 
Το καθεστώς πανικόβλητο επιτέθηκε κατά της Λαϊκής Συνέλευσης του Συντάγματος.
ΜΑΤ,εισαγγελείς και δημοτική αστυνομία διέλυσαν όλες τις εγκαταστάσεις, έκαναν προσαγωγές και απομάκρυναν τους πολίτες απο την ιδιοκτησία τους..
Στις 04:14 ακριβώς,πρώτο το STOPCARTEL μετέδωσε ζωντανά την επίθεση των ΜΑΤ,της αστυνομίας του Δήμου, παρουσία εισαγγελέα, εναντίον των άοπλων ειρηνικών πολιτών που βρίσκονται στο Σύνταγμα απο τις 25 Μαίου πραγματοποιώντας τις πρώτες ελεύθερες μεταπολεμικά Λαϊκές Συνελεύσεις στη χώρα.

Με πρόσχημα την παράβαση του νόμου περί..κατασκηνώσεων, ένοπλες δυνάμεις καταστολής συνοδευόμενες απο δημοτικούς υπαλλήλους και εισαγγελέα,άρχισαν να καταστρέφουν όχι βέβαια τις σκηνές που υπήρχαν εκεί, αλλά τις εγκαταστάσεις υποδομών και υποστήριξης της Λαϊκής Συνέλευσης αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η παρουσία των σκηνών ήταν απλά η εύκολη δικαιολογία της επιδρομής..

Κατεδάφισαν κυριολεκτικά τον Σταθμό Ιατρικών Βοηθειών, την εγκατάσταση της τεχνικής υπηρεσίας, την ...εγκατάσταση της σίτισης όπως και άλλες εγκαταστάσεις υποστηρικτικές της λειτουργίας της Λαϊκής Συνέλευσης.

Έχοντας περικυκλώσει την πλατεία οι δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους 200 περίπου πολίτες προς την αρχή της οδού Ερμού, όπου παρέμεναν μέχρι τις 8 περίπου το πρωί.Έγιναν 4 προσαγωγές ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για περισσότερες.

Οι πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή του Συντάγματος κάνουν επείγουσα έκκληση για βοήθεια από τον κόσμο, διάθεση αυτοκινήτων για κάποιες μεταφορές, ενώ καλούν τον κόσμο να κατεβεί μαζικά στο κέντρο προκειμένου να διεκδικήσει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι και της ελεύθερης πολιτικής έκφρασης.

Υπάρχει γενικό κάλεσμα για Λαϊκή Συνέλευση στην πλατεία Συντάγματος στις 7 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου