Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΜΕ:Συγκέντρωση στο Σύνταγμα σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 7μ.μ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ – ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

Οι εργάτες, οι εργάτριες, οι άνεργοι, αι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί αγρότες, η νεολαία ένα δρόμο έχουν. Αυτόν της οργάνωσης παντού και της μαζικής άρνησης και ανυπακοής στα χαράτσια. Ούτε ένα ευρώ στα σεντούκια του κεφαλαίου.
To ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις δυνάμεις του να πρωτοστατήσουν στην οργάνωση της πάλης, στην ανάταση των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, στις εργατογειτονιές, να εκφραστεί η αντίθεσή τους. Ιδιαίτερο βάρος να δώσουν στους άνεργους, στους απλήρωτους εργάτες, σε όσους δουλεύουν με άθλιες εργασιακές σχέσεις.
Να διεκδικήσουν αιτήματα που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους. Συζητάμε, προετοιμαζόμαστε και αποφασίζουμε την πρόταση του ΠΑΜΕ για 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.
Να ξεπεράσουν τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες και να πάρουν στα χέρια τους μαζί με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ την υπεράσπιση της ζωής τους.
Την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη στις 7μ.μ. είναι χρέος όλων των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας να πλημμυρίσουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μαζί με τις οικογένειές τους ενάντια στην τροπολογία για την πληρωμή των χαρατσιών μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου