Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Το παραδέχονται -Θελουν εξολοθρευτές με 3 μηνη εκπαίδευση

enomenoiblogers.blogspot.com


ΕΔΩ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ

 TAΔΕ ΕΦΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΌΣ
«Δεν θέλω αστυνομικό με 3 μήνες εκπαίδευση να βγει στο δρόμο. Σε 3 μήνες δεν μπορεί να εκπαιδευτεί ώστε να είναι σωστός στο καθήκον του. Η πολιτεία θέλει ρομπότ» αναφέρει και προσθέτει: «Επειδή ήσουνα εξολοθρευτής στις ειδικές δυνάμεις ή στα ΛΟΚ θα πάρεις μόρια για να πας στην αστυνομία; Δηλαδή γι’ αυτό θα πας στο σώμα για να εξοντώσεις τον πολίτη;».
ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΑΦΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΜΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
Αναφερόμενος στις διαδηλώσεις ο κ. Φωτόπουλος ισχυρίζεται ότι  κάποιους τους βολεύει να παίζει –αρνητικό- πρωταγωνιστικό ρόλο η αστυνομία ώστε να αναπροσανατολίζεται ο κόσμος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, το χρέος της αστυνομίας στις διαδηλώσεις είναι να συντηρεί ένα ειρηνικό κλίμα.

«Μας φέρνουν σε τέτοια επίπεδα και τις περισσότερες φορές δεν λειτουργούμε επικουρικά αλλά πρωταγωνιστικά. Δεν πρέπει η πολιτεία να το επιτρέπει αυτό.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΦΈΡΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΙ ΕΝΟΕΙΤΕ;
ΣΑΣ ΝΤΟΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ;
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ
Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ παραδέχεται ότι ακόμα και σήμερα αρκετά αστυνομικά οχήματα είναι χαλασμένα και παρατημένα καθώς δεν υπάρχουν κονδύλια για συντήρηση των οχημάτων, ενώ και από αυτά που δουλεύουν, ένας μεγάλος αριθμός είναι ακινητοποιημένος λόγω έλλειψης καυσίμων.
ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΤΟΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΩΝ,11 ΟΟΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;
ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ  ΝΑ
τοποθετούνταν σε εμφανές σημείο στο κράνος τους αριθμός που θα προέκυπτε από τον αριθμό της διμοιρίας και τον αύξοντα αριθμό του καθενός με βάση την ιεραρχική του τάξη στη διμοιρία.
ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΗΡΕΊΤΕ ΤΗΝ  ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ;
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΊΑ
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου