Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή: Στήνει ομάδες περιφρούρησης Ελλήνων από αλλοδαπούς εισβολείς

news247  


Τον νόμο στα χέρια της φέρεται να παίρνει η Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία. "Φοβισμένα ανθρωπάκια" χαρακτηρίζει τους αστυνομικούς. Στήνει Τάγματα Ασφαλείας κατά αλλοδαπών "εισβολέων". Διαβάστε αναλυτικά το σχέδιο

Ομάδες περιφρούρησης "Ελλήνων στην καταγωγή" κατά της εγκληματικότητας του "λαθραίου αλλοδαπού εισβολέα" φέρεται να έχει συγκροτήσει η Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία, προκαλώντας την αντίδραση του αστυνομικού διευθυντή του Νομού, ο οποίος δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υποκαταστήσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερία" η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής έχει συγκροτήσει "συντονιστική Επιτροπή Αλληλεγγύης των Ελλήνων την καταγωγή" στην περιφέρεια του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας στην οποία πρωτοστατεί πρώην αστυνομικός και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στο νομό.

Μάλιστα, αναφέρει το ρεπορτάζ, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος του κ. Μιχαλολιάκου έστειλε ανακοίνωση στον τοπικό Τύπο με την οποία καλεί τους νέους "από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση"!

Η ανακοίνωση της οργάνωσης, μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι τα σύγχρονα "Τάγματα Ασφαλείας" της Χρυσής Αυγής θα ασχοληθούν με τους "αλλοδαπούς εισβολείς εγκληματίες" που θεωρεί ότι ευθύνονται για την εγκληματικότητα της περιοχής.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εγκληματικότητα στη Μεσσηνία "προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων".

Η Χρυσή Αυγή καταφέρεται και εναντίον των αστυνομικών του Τμήματος Μελιγαλά για τους οποίους ζητά να μετατεθούν και τους χαρακτηρίζει "φοβισμένα ανθρωπάκια".

"Να μετατεθούν από το ανεπαρκές υπάρχον στα χαρτιά Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, όσοι αστυνομικοί είναι ανεπαρκείς, φοβισμένα ανθρωπάκια και λειτουργούν ως να ευρίσκονται στο αμπέλι τους, χωρίς υπηρεσιακή γνώση και συνείδηση", αναφέρει η ανακοίνωση.

Τέλος, η Χρυσή Αυγή επιτίθεται και στον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας ταξίαρχο Βασίλη Γεωργακόπουλο, επειδή σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Καλαμάτας δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υποκαταστήσει την Αστυνομία.

"Θα έρθει η ώρα της τιμωρίας για τις πράξεις και για τις παραλείψεις των κρατικών οργάνων", τονίζει η τοπική οργάνωση.

1 σχόλιο:

 1. Ποιος προωθεί το φασιστικό φαινόμενο;

  Πρωί - πρωί ο κ. Λυριτζής του ΣΚΑΪ χάιδευε την ΧΑ λέγοντας ότι αυτά τα πράγματα "δεν είναι σωστά", να υποκαθιστά δηλ. το κράτος (στη Κορινθία) κλπ κλπ! Σαν να μιλούσε για «παιδιά» που έκαναν μια μικρή υπέρβαση.... Θυμάστε με τι λύσσα μιλούσε για τους απεργούς και τα ουρλιαχτά «να επιβληθεί ο νόμος» και «τι κάνει ο εισαγγελέας και η αστυνομία» και δώστου εκπομπές για το «δικαίωμα στην εργασία» και δώστου συνεντεύξεις από απεργοσπάστες και να «το κράτος καταλύθηκε από τους απεργούς» και «καταπατούνται συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα»....

  Στη Κορινθία δεν ανακάλυψε τίποτα απ όλα αυτά! Είπε όμως τη μεγάλη φράση: «δεν είναι καλά πράγματα αυτά»! Σώωωπα! Μέγας σφουγγοκωλάριος του συστήματος. Και τώρα που το σύστημα έχει ανάγκη εφεδρειών, όπως ο φασισμός, βάζει ένα χεράκι να συντηρείται καλά η εφεδρεία. Υποκριτές!

  Χθες τα κανάλια είχαν φάτσα - κάρτα τον δάρτη γυναικών και υβριστή της χώρας που την έλεγε στη Βουλή «σκουπιδαριό». Αφού πρόβαλλαν όλο το λόγο του και την αυθάδη μαγκιά του, μετά άφησαν δήθεν εμάς να βγάλουμε συμπέρασμα. Για να σπιλώνουν κάθε λαϊκή κινητοποίηση και απεργία έχουν λόγο. Για αυτούς που διαδηλώνουν βγάζουν αφρούς. Για αυτούς που «καίνε» τη χώρα και τη λένε «σκουπιδαριό» με σκοπό να την ανασκολοπίσουν οι ίδιοι και να την «ξεβρομίσουν» με αίμα από τα «σκουπίδια» όπως μετανάστες, αριστεροί, κομμουνιστές, διαφορετικοί, ανάπηροι, Ρομά, απεργοί, διαδηλωτές κλπ δεν έχουν άποψη! Υποκριτές!

  Και μετά κάνουν κάποιοι τον έκπληκτο από την άνοδο του φασιστικού φαινομένου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή