Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Οποιος έχει τη μύγα...

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Ο Θ. Καρτερός, ως «γνωστός πρώην», αναλαμβάνει για πολλοστή φορά ρόλο στη συκοφάντηση του ΚΚΕ και προσωπικά του ΓΓ της ΚΕ, Δ. Κουτσούμπα. Αλλωστε, αυτός είναι ο ρόλος των «πρώην» γι' αυτό είναι χρήσιμοι στο σύστημα. Η μέθοδος γνωστή, διαστρεβλώνεις αυτό που ειπώθηκε και το «τραβάς» εκεί που θέλεις. Ετσι αναφέρει: «Και μιλώντας(σ.σ. ο Δημήτρης Κουτσούμπας) στην αστική - πολύ αστική όμως - "Καθημερινή", χαρακτήρισε τον Τσίπρα σκυλάκι».

Τι απάντησε όμως ο Δ. Κουτσούμπας στην εφημερίδα «Καθημερινή»:«Καιροσκοπισμός είναι να λες δεν θέλω την τρόικα και τα μνημόνια, αλλά θέλω την ΕΕ που είναι τα 2/3 της τρόικας και φέρνει μνημόνια διαρκείας. Είναι το να το παίζεις "λιοντάρι" στην Ελλάδα και όταν μιλάς στους Γερμανούς βουλευτές ή στις Βρυξέλλες να είσαι "σκυλάκι του καναπέ"». Συνεχίζει ο Καρτερός τραβώντας τη διαστρέβλωση με ένα ελεεινό ψέμα: «Ακόμα και τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη τους σεβάστηκαν και δεν τους αποκάλεσαν σε καμιά περίπτωση μαντρόσκυλα του καπιταλισμού». Είναι ανάξιο λόγου να απαριθμήσουμε πόσες φορές το ΚΚΕ χαρακτήρισε τους χρυσαυγίτες «μαντρόσκυλα του συστήματος» ή τα καλέσματα του ΚΚΕ για απομόνωση και τσάκισμα της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Αλλοι είναι αυτοί που στελέχη τους για καιροσκοπικούς και ψηφοθηρικούς λόγους δεν διστάζουν να κλείνουν το μάτι στους χρυσαυγίτες.

Βεβαίως, ο Καρτερός (και οι άλλοι όμοιοι) έχει τη μύγα και μυγιάζεται γιατί μπορεί να πέρασε καιρός από τότε που σύχναζε σε αστικά σαλόνια και καναπέδες, όπως στον Αλαφούζο (ως διευθυντής του ΣΚΑΪ), αλλά και σε άλλα «αστικά μετερίζια», δεν σημαίνει όμως ότι έχουν ξεχαστεί αυτές οι διαδρομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου