Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Τι έχουν να πουν τώρα; -Η προβοκάτσια βγάζει μάτι

Τι έχουν να πουν τώρα αυτοί που "έσπρωξαν" στη δημοσιότητα τα περί σχέσης Ρουπακιά με το ΚΚΕ; Αυτοί δηλαδή που έδωσαν με προθυμία χέρι βοήθειας στη Χ.Α. που απελπισμένα προσπαθούσε να ξεφύγει από τα σκοινιά; Δε χρειάζεται να λέμε ονόματα καναλιών και "ανεξάρτητων" site. Ξέρουμε ποιους πήραν τηλέφωνο  πρώτους πρώτους οι εφευρέτες της αποκάλυψης εκείνο το απόγευμα.
Κι αφού και η Χ.Α.(δικό τους παιδί) μπορεί να έπαιρνε ανάσα, αλλά και το ΚΚΕ(ο εχθρός) θα λερωνόταν προχώρησαν στην προβοκάτσια χωρίς δεύτερες σκέψεις, διασταυρώσεις και άλλα τέτοια χρονοβόρα και περιττά.
Θα πουν ίσως κάποιοι, μα καλά είναι  δυνατό να πιάνουν τόπο τέτοιες αηδίες και αθλιότητες;
Ας σκεφτούμε ότι εκτός από αυτούς που τις πετάνε αμέσως στα σκουπίδια κι αυτούς που ο φασισμός κυκλοφοράει πια στο αίμα τους και τις δέχονται, υπάρχει η μεγάλη ακαταστάλαχτη και για πολλούς λόγους χωρίς καθαρή άποψη  "εύπλαστη" μάζα που ταλαντεύεται. Αυτοί είναι πάντα ο στόχος. Κι εκεί για τον ένα ή τον άλλο λόγο, υπάρχουν "ανοιχτά αυτιά" για οτιδήποτε. Ακόμη και για αθλιότητες

(Το άρθρο από το Ριζοσπάστη)
Η προβοκάτσια βγάζει μάτι

Σε έναν απομαγνητοφωνημένο διάλογο μεταξύ στελεχών της Χρυσής Αυγής, που έγινε το Σάββατο 21/9, ακούγονται μεταξύ άλλων τα εξής:

-- Ενα χάλι ένα χάλι είμαι, δε, σηκώθηκα χάζεψα λίγο εκεί πέρα και αυτά, δεν μπορώ είμαι πολύ χάλια...

-- Τίποτα, θα πω τον Τσακανίκα, να πούμε στον Τσακανίκα να ψάξει, να ψάξει μήπως συνομιλούσε με το ΚΚΕ, μήπως ήταν ξένος πράκτορας και να το ρίξουμε εκεί πέρα ρε παιδάκι μου...

Οι χρυσαυγίτες αναφέρονται στον Ρουπακιά, το δολοφόνο του Π. Φύσσα. Δυο μέρες πριν, ιστοσελίδες χρυσαυγίτικης κοπής, είχαν ήδη γράψει ότι στην απολογία του ο Ρουπακιάς κατέθεσε τάχα πως πριν πάει στη Χρυσή Αυγή ήταν μέλος του ΚΚΕ. Ο διάλογος έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η προβοκάτσια ολκής σε βάρος του ΚΚΕ είναι κατασκεύασμα της ίδιας της Χρυσής Αυγής και μηχανισμών που τη στηρίζουν. Τα φασιστο-σάιτ του διαδικτύου ακόμα έχουν αναρτημένη τη βρωμιά, παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις του ΚΚΕ. Αναπαράχτηκε μάλιστα και από ορισμένα ειδησιογραφικά σάιτ, που κατά τα άλλα κόπτονται για τη δεοντολογία και την αντικειμενικότητά τους. Η προβοκάτσια βγάζει μάτι. Πρέπει να κάνει το λαό διπλά υποψιασμένο για τους λόγους και τα μέσα με τα οποία προσπαθούν να χτυπήσουν το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου