Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Λοβέρδος:«Ένα εκατ. υπάλληλοι ταλαιπωρούν δέκα εκατ. Έλληνες»

(Oι απίστευτες δηλωσεις Λοβερδου για ΔΥ και Μαρφίν)


 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Το βίντεο από το Μega

Την κατάσταση στο ελληνικό δημόσιο τομέα επιχείρησε να περιγράψει ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος εξαπολύοντας επίθεση τόσο κατά των φαινομένων γραφειοκρατίας όσο και κατά των δημοσίων υπαλλήλων.

Αναλυτικά, ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στην επιτροπή Υγείας της Βουλής είπε «Θεωρώ εχθρούς τους γραφειοκράτες, είναι αντίπαλος και όχι σύμμαχος η γραφειοκρατία. Ξέρω τον εχθρό μου… το 1εκατομμύριο  υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10 εκατομμύρια με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν. Τα 10 εκατομμύρια  πληρώνουν το 1 εκατομμύριο.  Αυτό πρέπει να έχει εχθρούς..».

Ο υπουργός συνέχισε λέγοντας ότι η ρίζα του κακού βρίσκεται στο Σύνταγμα «Το ισχύον σύνταγμα αποτελεί  την πρώτη γραμμή μαζινό υπέρ της γραφειοκρατίας.

Οποίος πιστεύει ότι μπορεί να ασκήσει πολιτικές χωρίς να νικήσει το ελληνικό δημόσιο εξαπατάται». Στους ίδιος τόνους άσκησε πρωτοφανή κριτική στην αριστερά λέγοντας ότι «Σας θυμίζω τον τραγικό θάνατο των τριών προσώπων στην Μαρφίν. Σας θυμίζω ότι με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σα να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα ξεπετάχτηκε σε δέκα λεπτά άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους. Διότι, στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, η αξία της ζωής είναι μόνο εάν είσαι αριστερός. Εάν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες. Ό,τι γινόταν μετά τον εμφύλιο, αντεστράφη μετά τη μεταπολίτευση» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου