Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Πανελλήνιος μουσικός σύλλογος -Κάλεσμα στους άνεργους μουσικούς



«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ»

Σαπφούς 10, Αθήνα – τηλ. : 210.3213694 – e-mail pmu@pmu.gr


21 Νοέμβρη 2012

Συνάδελφοι,


Με βάση την απόφαση της τελευταίας Γ.Σ. του Σωματείου μας προχωρήσαμε στη συγκρότηση Επιτροπής ανέργων του Σωματείου. Η Επιτροπή έχει ως έργο την καταγραφή των ανέργων του κλάδου, την ένταξή τους στη δράση του Σωματείου, τον σχεδιασμό δράσεων για τα ζητήματα επιβίωσης.



Μερικά από τα ζητήματα αιχμής είναι :

  • § Άμεσα μέτρα οικονομικής στήριξης των ανέργων και των χαμηλόμισθων. Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους χωρίς προϋποθέσεις για όλο το διάστημα της ανεργίας. Όχι στην κατάργηση του εποχιακού βοηθήματος.
  • § Να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ φόρο οι άνεργοι. Να προστατευθούν από τις αξιώσεις εφορίας – τραπεζών.
  • § Πλήρης ιατροφαρμακευτική κάλυψη για όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, ανεξαρτήτως αριθμού ενσήμων.
  • § Κατάργηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης.
  • § Κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τους ανέργους.


Καλούμε όλους τους ανέργους, τους ανασφάλιστους, τους χαμηλόμισθους να έρθουν στο Σωματείο να διεκδικήσουμε συλλογικά λύσεις για τα προβλήματά μας.


Πρέπει πρώτα να δυναμώσει η αλληλεγγύη ανάμεσα στον κλάδο. Να δώσουμε το χέρι σε όποιον έχει πέσει. Να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον για να αγωνιστούμε μαζί.


Η Επιτροπή ανέργων του Συλλόγου καλεί όλους τους ανέργους του κλάδου σε σύσκεψη προκειμένου να οργανώσουμε τη δράση μας. Η σύσκεψη θα γίνει την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 14.00 στην αίθουσα Συνελεύσεων του Σωματείου (Σαπφούς 10, 1ος όροφος).


Η Επιτροπή Ανέργων

του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου


  • Οι συνάδελφοι που θέλουν να επικοινωνήσουν με την Επιτροπή μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Συλλόγου, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στα τηλέφωνα 210.3213694,210.3215246, φαξ 210.3240827.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου