Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΧΑ...ΧΟΥΝΤΑ



Τιμή τους και καμάρι τους.
Τους την έδωσαν λέει στον Ψηλορείτη και δεν είχαν κανενα πρόβλημα να την ξεδιπλώσουν.
Και την ξεδίπλωσαν, ο βουλευτής της ΧΑ και η παρέα εκεί, εν μεσω αλλαλαζόντων νοσταλγών της χούντας, απ' αυτούς που τόσα χρόνια κρυβόντουσαν και τωρα βγήκαν απ' τις φωλιές τους και απειλούν.

Χειροκροτούσαν όρθιοι λοιπόν, χωρίς να νοιώθουν καθόλου άσχημα μια βδομάδα μόλις μετά την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Είπε και κάτι άλλα για ξεκάρφωμα ο Παππάς, για το συμβολισμό του φοίνικα που είχε χρησιμοποιηθεί και στο '21, αλλά η σημαία από κάτω έγραφε 21 Απριλίου.
Η σύγκρουση πλησιάζει. Ο φασισμός ζεσταίνεται.

2 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω ότι κρύβονταν τόσα χρόνια. Μπροστά ήταν και χωράγανε στις "φωλιές" του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έπερναν το 95% στις εκλογές. Δεν ήταν καθόλου κρυμμένοι. Φανεροί κομματάρχες ήταν αυτοί ή οι γονείς τους και τότε με την χούντα και μετά με την "μεταπολίτευση" και θα είναι οι ίδιοι που θα γίνουν στηρίγματα του ΣΥΡΙΖΑ αν γίνει κυβέρνηση.
    Ο φασίστας χωράει παντού εκτός από το ΚΚΕ που δεν μπορούν να γίνουν "ανεκτοί" από κανένα κομμουνιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...νοσταλγών της χούντας, απ' αυτούς που τόσα χρόνια κρυβόντουσαν και τωρα βγήκαν απ' τις φωλιές τους..."

    Κρυβόντουσαν... Ολοφάνερα όμως...
    Πού ...κρυβόντουσαν λοιπόν; Σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ; Στα κόμματα εξουσίας;;;
    Τι ρωτάω...

    Και μετά ...κρύφτηκαν στο ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη, γιατί κι αυτός θα έπαιρνε, έστω για λίγο, μέρος στην κυβέρνηση σαν κόμμα εξουσίας;
    Τι ρωτάω...

    Κι έπειτα μετακόμισαν στη Χρυσή Αυγή, γιατ' είναι κανονισμένο να οδεύσει κι αυτή για ...κόμμα ...εξουσίας;
    Τι ρωτάω...

    Κι όταν η Χρυσή Αυγή ολοκληρώσει τη βρωμοδουλειά που της ανέθεσε το μεγάλο κεφάλαιο, τι θα κάνουν όλα αυτά τα φασιστοναζομορφώματα;
    Πού θα πάνε να ...κρυφτούν;
    Τι ρωτάω...

    Στο άλλο κόμμα ...εξουσίας... Καπιταλιστικής εξουσίας.

    Εν κατακλείδι, όσο υπάρχει καπιταλισμός, πάντα θα υπάρχουν τα φανερά ή κρυφά φαασιστοναζομορφώματα, αφού ο φασιστοναζισμός είναι "πολιτική" έκφραση του καπιταλισμού, όπως ο νεοφιλελευθερισμός, η σοσιαλδημοκρατία κλπ. Φυσικά δε σημαίνει ότι ο φασισμός είναι φτιαγμένος με τα ίδια υλικά με τ' άλλα αστικά κόμματα. Απλά, υπηρετεί τα ίδια συμφέροντα. Τα καπιταλιστικά κέρδη. Τον καπιταλισμό.

    Και για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια, συμφωνώ με τον geranista για τα παρελθόντα και τα μέλλοντα ...λαγούμια των φασιστομορφωμάτων.

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή