Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Για το φουκαρά το Γιούνκερ...

"Ναυάγιο" λέει χθες στο eurogroup.
Δυστυχώς ρε γαμώ το, δεν τα πήραμε τα λεφτά...ακόμη δηλαδή γιατί που θα μας πάνε. Στο τέλος θα τα βάλουμε στην τσέπη. Το είπαν πολλοί ότι είναι σίγουροι ότι θα τα πάρουμε.
Αλλά όπως και νάναι, όπως μας τάχανε πει, τα κρατάγαμε στο χέρι και τελικά δεν...
Πολλοί τα είχαν υπολογίσει κιόλας. Σου λέει 32δις διά 10εκ. κόσμος πάνω κάτω πόσο βγαίνει; Άμα βγάλεις και τους ξένους έξω, ...είναι λογαριασμάρα. Είναι πολλά τα λεφτά! Μερικοί σκεφτόντουσαν μήπως μας τα βάζανε και στο λογαριασμό μας και τα βρίσκαμε το πρωί ζεστά εκεί να μας περιμένουνε.
Εγω μετά από όλη αυτή την αγωνία,, θα τα πάρουμε δεν θα τα πάρουμε, έτσι το νοιώθω πάντως.
Αυτά τα φράγκα είναι δικά τους και δικά μας. Δε μπορεί κανείς να μας τα πάρει...
Αλλά σήμερα απογοήτευση. Ναυάγιο. Δεν τα βρήκανε τελικά. Αλλά τη Δευτέρα θα υπάρξει λύση είπε η Μερκελ.
Να πω την αλήθεια, πιο πολύ στεναχωρέθηκα και για το φουκαρά το Γιούνκερ που απογοητεύθηκε τρομερά. Για την Ελλάδα μάλλον, ε και λίγο για την Ευρώπη μας. Καλός άνθρωπος... Οχι, για να μη λένε κάποιοι κομμουνιστές ότι δεν έχουμε φίλους.

Πάντως πολλά λεφτά ρε παιδί μου μας δίνουνε. 110 δις την προηγούμενη φορά, βγάλε και το χρέος που μας χαρίσανε, βάλε και καμια σαρανταρια τώρα, και πόσα πριν...τους έχουμε πιάσει πολύ κορόιδα μιλάμε. Η μας αγαπάνε τρομερά. Ενα απο τα δύο.
Τωρα πως γίνεται, με τόσα λεφτά που μας δίνουνε και τόσα που μας σβήνουνε από το χρέος να χρωστάμε όλο και περισσότερα δεν τόχω ακόμα. Άκου 190% χρέος. Βαλε και τι χρωστάμε εμείς στις τράπεζες που πρέπει να τα δώσουμε στους ανθρώπους, χάλια.
Επισης δεν έχω μία, δεν έχω δουλειά, δεν έχω σπίτι δεν έχω ελπίδαααααα. Κι αυτό δεν το πιάνω, αλλά δεν μπορούμε να τα ξέρουμε και όλα.
Θα ρωτήσω τον Πρετεντερη και τον Πορτοσάλτε στο twiter. Aυτοί θα ξερουνε δε μπορεί. Να δεις πάλι αυτο το ΠΑΜΕ και οι απεργίες κάτι κάνουνε και χαλάνε τη φάση...Και χαλάει κι η διεθνής μας εικόνα στο εξωτερικό.
Και θα στεναχωριέται κι ο Γιούνκερ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου