Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Tρομερή πορεία! -Καταπληκτική κάλυψη από το 902.gr!


Ηταν μια φοβερή πραγματικά πορεία!
Ηταν μια αληθινά αποστομωτική απάντηση σε όσους τόσα χρόνια έκαναν ό,τι μπορούσαν για να απαξιώσουν το γιορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Hταν επίσης μια πορεία που βούλωσε τα στόματα της Χρ.Αυγής που αποφάσισε να κάνει ανοιχτό πόλεμο συκοφάντησης αυτής της κορυφαιας στιγμής αντίστασης του λαού στη χούντα του '67-'74.
Υπολογίζω πάνω από 100000 λαού στους δρόμους τς Αθήνας σήμερα, με τη ζυγαριά να γέρνει και πάλι φανερά προς την πλευρά του ΚΚΕ με τα πολύ μαζικά και εντυπωσιακά μαχητικά και πειθαρχημένα μπλοκ του.
Δημοσιεύουμε για τώρα το βίντεο από το πέρασμα έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία, που δανειζόμαστε από το εξαιρετικό(!!) πορταλ του ΚΚΕ 902.gr που έκανε μια πραγματικά τέλεια κάλυψη της διαδήλωσης, με πολλά βίντεο και φωτογραφίες που ανέβαιναν εκείνη την ώρα, αφήνοντας πολύ πίσω όλες τις άλλες πηγές ενημέρωσης. Αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνει το ΚΚΕ, και το κάνει σε μια πολύ κρίσιμη και κατάλληλη στιγμή. Η προσπάθεια αξίζει πολλά πολλά συγχαρητήρια.
Νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι από αύριο το μπάνερ με λινκ στο πόρταλ πρέπει να υπάρχει παντού σε όσα site και μπλογκς ψάχνουν για άμεση ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου