Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

EΡT- Συγκέντρωση των εργαζομένων στο Ραδιομέγαρο στις 4 μ.μ. και στα κτήρια της ΕΡΤ στην υπόλοιπη Ελλάδα

902



Νέα συγκέντρωση διοργανώνουν στις 4 το απόγευμα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής από τα χαράματα, οπότε και αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλλαν μετά από εντολή εισαγγελέα στο κτίριο.


Η Μεσογείων άνοιξε νωρίς το μεσημέρι από τις κλούβες των ΜΑΤ που έφραζαν την πρόσβαση στους συγκεντρωμένους, ωστόσο ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ είναι παραταγμένες στην είσοδο του κτιρίου. Σε μια κίνηση που συμβολίζει τον κυβερνητικό αυταρχισμό, η κεντρική πόρτα της ΕΡΤ είναι κλειδωμένη με χειροπέδες.

...
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ βρέθηκαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, Διαμάντω Μανωλάκου και Σπύρος Χαλβατζής. Επίσης, από το πρωί βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Πέρρο, ταξικά σωματεία, φορείς και συνδικαλιστές που στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων.

Οι Ενώσεις δημοσιογράφων και προσωπικού στα ΜΜΕ κήρυξαν τρίωρη στάση εργασίας από τις 3 το μεσημέρι. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στα κτίρια της ΕΡΤ σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου