Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τι τρέχει με τον αντικομμουνισμό;

To  αίσχος και ο αντικομμουνισμός "αριστερών" συνεχίζεται αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό πολλούς. Τι τρέχει άραγε; 
Τί ακριβώς έχει συμβεί στα διάφορα ταξίδια και τις περιπλανήσεις σωτήρων άραγε;

Το άρθρο από το ..."αριστερό" iskra. Σοκ πραγματικό...

Η ΣΑΜΑΡΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ


Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ*

Μία κυβέρνηση που θυμίζει τον Δημοκρατικό Στρατό να περιμένει την βοήθεια της Μόσχας.

"Αφιερωμένο στην Σαμαρική Πράβδα που κάποτε διεύθυνε ο κύριος Παντελής και τώρα σκιτσάρει τον Τσίπρα στην αγκαλιά του Στάλιν."

Καταδικάζω τις σκέψεις μου, που ξέρω από πού προέρχονται, αλλά επιμένουν να έρχονται και να έχουν το θράσος να αποκτήσουν και έντυπη έκφραση.
.....
Νοιώθω λοιπόν ότι η Κυβέρνηση Σαμαρά μου θυμίζει πάρα μα πάρα πολύ την ηγεσία του Δημοκρατικού Στρατού που μέχρι την τελευταία στιγμή καλλιεργούσε την προσδοκία ότι όπου νά 'ναι έρχεται ο σοβιετικός στρατός να βοηθήσει ή όπου νάναι ο Στάλιν θα στείλει βοήθεια για να αλλάξει η τροπή του εμφύλιου σκοτωμού.

Και χυνόταν το αίμα ποτάμι. Αίμα αδελφικό. Και ιδού στρατηγέ ο στρατός σας. Και μαράζωνε ο κόσμος. Και ξεκληρίζονταν χωριά και σπίτια. Και από τις δυο πλευρές.

Όπλο στην καλλιέργεια των ουδέποτε βάσιμων προσδοκιών για την Ρωσική βοήθεια, ένα δίκτυο προπαγάνδας με ευθύνη της ηγεσίας του Δημοκρατικού Στρατού και του Νίκου Ζαχαριάδη.

Σήμερα στη θέση του Στάλιν η γερμανίδα Καγκελάριος που ο «νεότερος» Νίκος Ζαχαριάδης θα συναντήσει για να ζητήσει έστω και την τελευταία στιγμή να στείλει αυτή την έρημη την βοήθεια. Σήμερα δεν χρειάζεται να είναι σε χλαίνες και ντουφέκια. Ένα νεύμα, ένας καλός λόγος αρκεί. Έστω μία θολή στήριξη. Από εκεί και μετά θα παραλάβει την σκυτάλη η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» που στην εποχή μας έχει ΝΕΑ έντυπη και ΜΕΓΚΑ τηλεοπτική μορφή, για να συνεχιστεί η πορεία προς την καταστροφή.

.......
Αλλά όπως και να έχει η ιστορία δεν θα μπορεί να κρύψει ότι από το σκίτσο του Τσίπρα στην αγκαλιά του Στάλιν, υπάρχει μία παράλειψη ή μάλλον καλύτερα ένα ερώτημα. Ποιος και γιατί έχει την ανάγκη να παίζει το ρόλο της ΠΡΑΒΔΑ του Αντώνη Σαμαρά;

Σχόλιο αναγνώστη στο iskra με nickname tom
"Ο παραπανω αντικομμουνιστικος λιβελος βρισκει χωρο σε ιστιοσελιδα της "αριστερης" πλατφορμας ενος κομματος που αυτοαποκαλειται "ριζοσπαστικη αριστερα". Μ' αρεσει που διπλα εχετε κειμενα του Ζαχαριαδη.... Ωστε ο Ζαχαριαδης που αντεξε το κολαστηριο του νταχαου και ηταν ΓΓ του ΚΚΕ στην πιο ενδοξη στιγμη του το της εθνικης αντιστασσης και του ΕΑΜ και φυσικα την περιοδο της κορυφωσης της ταξικης παλης με τον ενοπλο αγωνα του ΔΣΕ ειναι Σαμαρας! Και ο ηγετης της αντιφασιστικης νικης και ΓΓ του ΚΚΣΕ την περιοδο που ο σοσιαλισμος οχι απλα εδραιωθηκε στη Ρωσια δινοντας πρωτογνωρα δικαιωματα στους εργατες αλλα τσακισε το φασισμο και εκανε το σοσιαλισμο να νικησει στο 1/3 του πλανητη ειναι σαν τη Μερκελ? Αναρωτιεμαι αν τετοιο συσχετισμο θα τον εκανε ποτε ακομα και ο πορτοσαλτε ή ο παπαδημητριου"


Ο Χρ.Γιαννούλης ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία.
Από site της περιοχής διαβάζουμε: "Ο Πιεριέας δημοσιογράφος συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καλύψει τα “περάσματα” στο μεσαίο χώρο, αλλά και τα κενά που εμφάνιζε στα αστικά κέντρα της περιφέρειας. Με λίγα λόγια, εάν ευσταθούν οι πληροφορίες μας, ο Χρήστος Γιαννούλης είναι αυτός που θα χρειαζόταν ο Αλέξης Τσίπρας σε κάθε πρωτεύουσα νομού για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όποτε κι αν αυτή προκύψει."

Είναι ν'αναρωτιέται κανείς πόσοι αριστεροί και για πόσο ακόμα θα θεωρούν ότι μπορεί ή ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ



" Όταν η ιδεολογική επιρροή της αστικής τάξης στους εργάτες πέφτει, υποσκάπτεται, εξασθενεί, η αστική τάξη παντού και πάντα κατάφευγε και θα καταφεύγει στα πιο απεγνωσμένα ψέματα και συκοφαντίες"


4 σχόλια:

  1. Γιώργο, αν έχεις κρατήσει ένα λινκ από το τοπικό σάιτ που έγραψε για τον Γιαννούλη δώσε το εάν μπορείς. Το αναδημοσιεύω και δεν θέλω να λένε πως τα βγάζουμε από το κεφάλι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. katerini-news.gr είναι το site.
    Kαι το λινκ: http://katerini-news.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Μ' ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ , ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ , ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ,ΝΑΤΟ ,ΔΝΤ ,ΕΚΤ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ , ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή