Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Aντικομμουνιστική υστερία ευρωβουλευτή του γερμανικού Die Linke !


Την αντικομμουνιστική υστερία ευρωβουλευτή του γερμανικού Die Linke καταγγέλλει η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ






Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει την αντικομμουνιστική υστερία του ευρωβουλευτή Helmut Scholz,στελέχους του γερμανικού κόμματος Die Linke, μέλους του οπορτουνιστικού Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ),που διοργανώνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (12 και 13 Νοέμβρη 2013) εκδήλωση με τίτλο «Ταξίδεψα στη χώρα σας σαν φιλοξενούμενος - Γερμανοί αντίπαλοι του Χίτλερ θύματα του σταλινικού τρόμου: Οικογενειακές ιστορίες 1933-1956».

Σε δελτίο Τύπου η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ αναφέρει: «Πρόκειται για άθλια επιχείρηση να παρουσιάσει Γερμανούς αντιναζιστές ως θύματα του σοβιετικού εργατικού κράτους, ακόμη πιο βρώμικη εκδοχή της επίσημης πολιτικής της ΕΕ, της εξίσωσης του φασισμού -ναζισμού με τον κομμουνισμό, στην προώθηση της "θεωρίας των άκρων". Αποτελεί ύβρη στους χιλιάδες Γερμανούς κομμουνιστές και άλλους αντιφασίστες που αντιστάθηκαν, με τίμημα την ίδια τους τη ζωή, στη χιτλερική βαρβαρότητα. Ωμή προσβολή στα εκατομμύρια των Σοβιετικών ανθρώπων, των κομμουνιστών και των αγωνιστών στην ΕΣΣΔ και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, που έδωσαν τη ζωή τους για να συντριβεί η φασιστική θηριωδία. Χυδαία συκοφαντία του πρώτου εργατικού κράτους στην ιστορία της ανθρωπότητας, των πρωτόγνωρων κατακτήσεων που πέτυχαν οι εργαζόμενοι στο Σοσιαλισμό.

Η Die Linke, το ΚΕΑ, στο οποίο συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζουν στρατηγικές θέσεις της ΕΕ, συμμετέχουν με τα αστικά κόμματα στην αντικομμουνιστική εκστρατεία στην οποία πρωτοστατεί το Ευρωκοινοβούλιο και τα άλλα όργανα της ΕΕ, στην παραχάραξη και το ξαναγράψιμο της Ιστορίας που έγραψαν οι λαοί με το αίμα τους.

Οι εργάτες, οι άνθρωποι του μόχθου, οι τίμιοι αγωνιστές και αγωνίστριες να γυρίσουν την πλάτη στον οπορτουνισμό και τα κόμματά του. Να τους αφήσουν να πλατσουρίζουν στο βούρκο που διάλεξαν, μαζί με τους εκμεταλλευτές και το πολιτικό προσωπικό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου