Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση PULSE



Από την αναγωγή βλέπουμε όλα τα κόμματα να είναι σε χαμηλότερα ποσοστά από άλλες δημοσκοπήσεις. Αυτό που δίνει αυτή την εικόνα είναι το 10% των αναποφάσιστων,ΔΑ.

5 σχόλια:

  1. Καλά η πτώση που οφείλεται;
    Στην πεντακάθαρη γλώσσα του ΚΚΕ
    Η στη μη επίσκεψη του Κουτσούμπα στο Αμερικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιανού πτώση μιλάμε; Της ΝΔ, του συριζα, της ΔΗΜΑΡ,των ΑΝΕΛ ή του ΚΚΕ; μΑΛΛΟΝ για το ΚΚΕ λες...Στην αναγωγη λειπει ενα 10% των ΔΑ οπότε το ΚΚΕ είναι πάνω από 6% δηλ. εκεί που πάνω κάτω βρίσκεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Επίσης δημοσκόπηση κάποιας εταιρείας είναι, μην τις παίρνουμε κ σαν αποτέλεσμα. Ηρεμία. Αλλά και στο φινάλε αν μια δημοσκόπηση έλεγε κάτι ελάχιστα διαφορετικό κατά 1% ας πουμε τι θα άλλαζε στην πραγματικότητα. Είμαστε σε μια φάση που ο μόνος που κινείται στους δρόμους είναι ο κόσμος γύρω από το ΚΚΕ, αυτός ο κόσμος δηλ/ που καταλαβαίνει ότι μόνο με τους αγώνες θα υπάρξουν λύσεις. Οι άλλοι του λένε να περιμένει τις εκλογές να σωθεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ του 27% δεν δείχνει να ενδιαφέρεται να κινητοποιήσει κόσμο, κι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, όχι το -1% ή +1%. Από τις εκλογές κ μετά είμαστε σε φάση υποχώρησης κι αυτό πονάει και θα πονεσει κι άλλο. Οι δημοσκοπήσεις τώρα είναι απλά δημοσκοπήσεις και απλά δείχνουν κάποια πράγματα που τα παίρνεις υπ όψη. Για να πω την αλήθεια αυτό που μου έκανε εμένα εντύπωση είναι η αθλιότητα αυτού του 11,5%, αν είναι έτσι, που κάνει πως δε βλέπει μετά από όλα αυτά τι είναι η ΧΑ. Κι αυτό το "κοινό" των φασιστών, που κοιτάζει αλλού, και φυσικά βρίζει τις κινητοποιήσεις την 'ωρα που χειροκροτάει δολοφόνους, είναι επίσης μεγάλο πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο εννοώ οτι δεν πιστεύω το αποτέλεσμα.
    Ίσως πέφτω πολυ εξω αλλά εγώ αντίθετα πιστεύω οτι το τελευταίο διάστημα η παρουσία του κόμματος ειναι καλύτερη.

    Στην απεργία υπήρχε μόνο το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ εγινε επίσημη συνιστώσα του Ομπάμα
    η κυβέρνηση σκοτώνει.

    Πιστεύω οτι το 4% πρέπει να έχει επιστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΚ αλλά και πάλι δεν έχει και πολλή σημασία αν έχουμε ένα 6 ή 7% ή 8%. Σημασία έχει να δούμε βήματα στην οργάνωση του κόσμου στα σωματεία. Να τον δούμε να αποφασίζει να παλέψει κι όχι να περιμένει κάποιον να παλέψει για αυτόν. Μεγάλο ψέκασμα η ανάθεση και οι εκλογές που όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ "θα φέρουν την ανατροπή". Σιγά που θα φοβηθεί ο καπιταλισμός αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που τώρα με 27% δε μπορεί να κατεβάσει 2000 κόσμο στο δρόμο. Και 60% να πάρει έτσι σκασίλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω οτι αυτό εγινε πιο καθαρό με την τελευταία απεργία όπου φάνηκε στην πράξη η πρακτική της ανάθεσης

      Διαγραφή