Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Το ΠΑΜΕ δεν συγκρούεται...-Ξύλο και 38 προσαγωγές μελών του ΠΑΜΕ- Η Αλ.Παπαρήγα στη ΓΑΔΑ

Eπεισόδια στο Υπ.Εργασίας και άγρια καταστολή με γκλόμπς, χημικά και κρότου λάμψης, όταν μέλη του ΠΑΜΕ κατέλαβαν τον όροφο του γραφείου του υπουργού κ.Βρούτση διαμαρτυρόμενοι για τις δηλώσεις του που έλεγαν  οτι " οι συντάξεις και οι όποιες παροχές είχαν οι εργαζόμενοι, ήταν αποτέλεσμα πελατειακών αντιλήψεων"!
38 προσαγωγές έχουν γίνει ενώ συγκέντρωση αλληλεγγύης που απαιτεί την απελευθ'έρωσή τους εχουμε τώρα έξω απο τη ΓΑΔΑ. Σε λίγο αναμένεται εκεί και η Αλ.Παπαρήγα που το πρωί βρισκόταν στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα.


Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ :

«Η κυβέρνηση του νόμου και της τάξης δε δίστασε να χτυπήσει και να συλλάβει δεκάδες εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων (Προέδρους, Γραμματείς, κ.λπ.) που πήγαν στο Υπουργείο Εργασίας απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό για να διαμαρτυρηθούν για τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του σχετικά με το ασφαλιστικό.

Οι χασάπηδες των δικαιωμάτων των εργαζομένων, που άξιος εκπρόσωπός τους είναι ο υπουργός εργασίας, έδωσαν εντολή στα ΜΑΤ να τσακίσουν τους εργαζόμενους.

Γελιέται η κυβέρνηση και ο υπουργός εργασίας που προσπαθεί να δείξει πόσο είναι "πιστός υπάλληλος" των κεφαλαιοκρατών, που απαιτούν ισοπέδωση του ασφαλιστικού, αν νομίζει ότι θα τρομάξει το ΠΑΜΕ και τα στελέχη των Συνδικάτων του ταξικού κινήματος.

Τον διαβεβαιώνουμε και αυτόν και τα αφεντικά του, ότι θα θερίσουν στους ανέμους της βίας και της απανθρωπιάς που σπέρνουν, τις θύελλες των αγώνων μας, όλων των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

Το ΠΑΜΕ καλεί κάθε εργαζόμενο, κάθε Συνδικάτο να καταδικάσουν άμεσα και με κάθε τρόπο αποφασιστικά την κυβερνητική βίας και τον αυταρχισμό. Να εντείνουν και να κλιμακώσουν τους αγώνες τους.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου