Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Τι ετοιμάζουν για τους "εχθρούς του έθνους";Αφου έγινε χθες τα ξημερώματα(της Δευτέρας) η βρώμικη δουλειά από αγνώστους..., τη συνέχεια την αναλαμβάνουν οι γνωστοί.
Ουρλιάζουν  και στη Βουλή και στα κανάλια και τα άλλα ΜΜΕ, για το "μίσος" με το οποίο δηλητηριάζουν την ελληνική κοινωνία αυτοί που επιτίθενται στους "σωτήρες" του έθνους!
"Δεν είναι δυνατόν" φωνάζουν με "γνήσια" αγανάκτηση, "να λένε "κάποιοι" στο λαό ότι ξεπουλάμε, οτι παραχωρούμε την Εθνική Ανεξαρτησία και να εξωθούν σε πράξεις τρομοκρατίας!"
Αυτό φταίει λοιπόν....
Αρα την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ και τα γκαζάκια, τα έκαναν κάποιοι απλοί άνθρωποι που εξοργίστηκαν απο τις δηλώσεις εκείνων των "κάποιων" που μιλάνε για "ξεπούλημα" και όχι κάποιοι πολύ καλά οργανωμένοι, "με εντυπωσιακές επιχειρησιακές δυνατότητες",  όπως είπε  ο Γ.Πρετεντέρης στο ΜEGA.
Οπότε τι πρέπει να γίνει;
Μα φυσικά να κλείσουν αυτά τα στόματα που "εξωθούν σε πράξεις τρομοκρατίας με το μίσος"!
Τι ετοιμάζουν λοιπόν; Ενα νεο ιδιώνυμο;
Ενα νέο φασισμό για τον οποίο θα απαιτήσουν τη συναίνεση όλων;

Τι νόημα και τι αποτέλεσμα έχουν λοιπόν αυτά τα "τυφλά κτυπήματα" αν όχι την ολοκλήρωση του σχεδίου ισοπέδωσης του λαού; Και επομένως ποιοί τα κάνουν; Κάποιοι ανεγκέφαλοι (μεν), αλλά  "με εντυπωσιακές επιχειρησιακές δυνατοτητες"(δε); Η κάποιοι που ξέρουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν και έχουν και όλες τις δυνατότητες να το κάνουν;
Το "αν τους βρούν γράψτε μου" εννοείται.

Παρεμπιπτόντως με το "τυφλό κτύπημα". μεταξύ άλλων, θαφτηκε η είδηση της μέρας, που ήταν βέβαια η ψήφιση 7 νομοσχεδίων μαζί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος,  με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).
Πρόκειται βέβαια για απολυτη γελοιοποίηση της αστικής Δημοκρατίας και του θεσμού του Κοινοβουλίου και αποκάλυψη του ποιά είναι η πραγματική εξουσία. Αυτά όμως πέρασαν όχι σε δεύτερη, αλλά σε τρίτη και πέμπτη μοίρα. 
Προχθες η Δημοκρατία ΜΑΣ(τους), απειλήθηκε από τους τρομοκράτες...

Κι ετσι κανείς δεν άκουσε ότι χωρίς πολλή κουβέντα πέρασαν "δημοκρατικά" οι αυξήσεις στη ΔΕΗ, οι ιδιωτικοποιήσεις(ΟΠΑΠ, ΤΤ κ.α), η επικαιροποίηση του μνημονιου και μια σειρά άλλες υπέροχες και "σωτήριες" μεταρρυθμίσεις.
Χαρακτηριστικό είναι ότι για παράδειγμα στο δελτίο του real fm το μεσημέρι  της Δευτέρας, η είδηση της ψήφισης των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) ειπώθηκε στις 2.35 και πήρε μόλις 3 λεπτά. Μετά επανήλθαν οι ειδήσεις που πουλούσαν. Χθές Τριτη πάλι δεν αναφέρθηκε καν

Αριστα λοιπόν σε όλους τους συντελεστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου