Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Η ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

Σχόλιο του Στέργιου Β. από το "Αριστερά και πολιτική"

-Στη «Λίστα Λα Γκαρντ» μια ομάδα της άρχουσας τάξης και κάποιοι ακόλουθοί της μας κουδουνίζουν κατάμουτρα τα λεφτά που έκλεψαν από τον ιδρώτα του λαού (πως αλλιώς τα έβγαλαν με… μεροκάματο;;;) και μας χλευάζουν που έβαλαν τον εργαζόμενο λαό να τα πληρώσει.

-Η κυβέρνηση και τα κανάλια αντί να βγάλουν τη Λίστα στη δημοσιότητα και να αρχίσουν διαδικασίες κατάσχεσης, δίνουν μάχες για να μας πείσουν ότι ένας πρώην υπουργός και κάποιοι λιγοι συγγενείς είναι όλη και όλη η υπόθεση γιατί… αλλοίωσαν την πρώτη λίστα! Όχι η ίδια η λίστα. Αν τους ρίξουμε στην πυρά ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Κάτι σαν τον Τσοχατζόπουλο για τα δεκάδες δισεκατομμύρια μίζες, κλοπής και διαφθοράς του συστήματος.

-Τι να περιμένουμε από την αστική τάξη πέρα από το να «μαλώσει» τα άτακτα παιδιά της και να προστατεύσει όλα τα άλλα;

-Δίνουν τα πάντα για να βλέπουμε το δέντρο της διαχείρισης των διάφορων Παπακωνσταντίνων και να χάνουμε το δάσος των ληστών καπιταλιστών που η ψείρα τους είναι η λίστα και ο ελέφαντας το τεράστιο χρήμα που έβγαλαν έξω.

-Τα κενά από τα χαστούκια που δέχεται το αστικό δημοκρατικό πολιτικό σύστημα αν δεν τα καλύψει η εργατική τάξη τάχιστα θα τα καλύψει δυστυχώς, η φασιστική λαίλαπα που είναι εφεδρεία ακριβώς για αυτό το ρόλο.

-Το πρωί (31/12/12) στη ΝΕΤ ο κύριος Μπεγλίτης έδινε στους άλλους μαθήματα… ανυποχώρητης κάθαρσης! Αιδώς Αργείοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου