Κυριακή 14 Απριλίου 2013

O Δ.Κουτσούμπας νέος ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Τέλος συνεδρίου για το ΚΚΕ.
Νέος ΓΓ ο Δ.Κουτσούμπας.
Η ανακοίνωση του Γ.Τ. του ΚΚΕ λέει:
«Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής, η οποία στην πρώτη της συνεδρίαση εξέλεξε Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ τον Δημήτρη Κουτσούμπα».

Νέος στην ηλικία, "παλιός" στους αγώνες ο Δ.Κουτσούμπας. Είναι οικονομολόγος και έχει περάσει από καίριες θέσεις στο ΚΚΕ.(Π.Γ. της Κ.Ε., Ριζοσπάστης, Διεθνείς σχέσεις, Γραμματεία Κ.Ε. κλπ.)
Ηταν ένας από αυτούς που δεν αγαπούν τη δημοσιότητα.
Καλή επιτυχία στη δύσκολη πορεία που τον περιμένει και μας περιμένει.
Πέρα από τις αθλιότητες που ήδη γράφονται και θα γραφούν, περί πιστών και κλειστών κύκλων, προφανώς αυτοί που ξέρουν καλύτερα αν είναι ο καταλληλότερος ή όχι αυτή την ώρα είναι τα μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ που τον εξέλεξαν.

Από τη συζήτηση στο Red fly διάλεξα αυτό το σχόλιο με λίγες πληροφορίες για το Δ.Κουτσούμπα.

"Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΑΝΕΒΗΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ. ΜΕΛΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ. ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΘΗΤΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ . σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ σ.ΛΟΥΚΑ ΓΚΙΟΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ. ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΛΑϊΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.(ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ).
ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΗΤΣΟ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ Π.Γ. ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΜΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ Κ.Κ.Ε. ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ Κ.Κ.Ε-ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ-ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ.
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!!!!
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ-ΠΑΤΡΑ
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου