Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Η "καταδίκη" της Χ.Α. από τα κανάλια και την τρόικα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ

Στημένο σκηνικό από τη Χ.Α. χθες στη Βουλή.

Η Χ.Α. βλέποντας να αντιμετωπίζει μια δημοσκοπική "κρίση" έβαλε σε δράση τη μόνη αποτελεσματική πολιτική που διαθέτει. Τον τσαμπουκά. Με λίγα λόγια σπας ένα ποτήρι, πετάς 2-3 βρισιές, και μετά κάνεις περιοδεία στα κανάλια με το ριάλιτυ "Ο αντισυστημικός"
Την άλλη μέρα συνεχίζεις ακάθεκτος τη στήριξη των εφοπλιστών και άλλων συμπαθών "λαϊκών" ομάδων που με τη σειρά τους σου επιστρέφουν τη συμπάθεια.

 Σκηνες απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν λοιπόν, ανάμεσα σε Βενιζέλο και Κασιδιάρη με βρισιές να εκτοξεύονται κι από τις 2 μεριές.

Το βράδυ στα δελτία ήταν περίπου πρώτη είδηση όπου το ζουμί ήταν η "καταδίκη" των πολιτικών(όλων) που τσακώνονται, αλλά και σε κάποια κανάλια η παρουσίαση του "παιδιού" της Χ.Α. που το πρόσβαλε ο χοντροΒενιζέλος. Το ριάλιτυ που στήθηκε υποτίθεται ότι παιζόταν για να καταδικαστεί η Χ.Α.

Είναι φανερό βέβαια ότι όταν ο Κασιδιάρης ή οποιοσδήποτε άλλος της Χ.Α. καταδικάζεται από τους γραβατωμένους των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, των μνημονίων και των σκανδάλων,  κερδισμένος είναι ο ...φασισμός.
Αυτά τα ξέρουν καλά οι επικοινωνιολόγοι κομμάτων και καναλιών και βάζουν ένα χεράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου