Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ- Κουτοπόνηρες τρίπλες

Η κουτοπονηριά και η γελοιότητα που δεν έχουν όρια, έχουν πλέον όνομα. Λέγονται ΠΑΣΟΚ ή ΔΗΜΑΡ. Διαλέγεις και παίρνεις. Οποιος είδε τη νεα τρίπλα Βενιζέλου που ξαφνικά έθεσε ζήτημα ΦΠΑ στην εστίαση, διαβεβαιώνοντας όμως αμέσως στη συνέχεια δια στόματος Πρωτόπαπα,ότι δεν πρόκειται να βάλει σε κίνδυνο την πορεία της ΄χωρας(!), καταλαβαίνει τι εννοούμε.
Βάζουν δηλαδή ένα ζήτημα μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση(σιγά την επανάστα), αλλά απλά για να μην τους πουν ότι δεν το βάζουν. Γκρινιάζουν κανα δεκάλεπτο "πονώντας", για το λαό και τους επιχειρηματίες(μικρούς και μεγάλους), όλα μαζί μια σαλάτα, και μόλις χτυπήσει το τηλέφωνο το παίρνουν πίσω για το καλό της κυβερνητικής συνοχής, και λένε πως αυτοί έκαναν το καθήκον τους. Τώρα ποιο καθήκον, για ποιον, με ποιο στόχο κλπ. ας μην το συζητάμε καλύτερα.
Πόσοι να το τρώνε ακόμα άραγε αυτό το βαρετό παραμύθι;


ΚΚΕ: Προκλητική η στάση των κυβερνητικών συνεταίρων ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ




Τα επικοινωνιακά τρικ και οι ψευδεπίγραφες αντιπαραθέσεις δεν μπορούν να κρύψουν ότι από κοινού υλοποιούν την πολιτική που οδηγεί το λαό μαζικά στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, σχολιάζει τοΓραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕσχετικά με τη στάση των εταίρων της συγκυβέρνησης.

Αναλυτικά το σχόλιο έχει ως εξής:

“Είναι προκλητική και προσβάλλει τη νοημοσύνη του λαού η προσπάθεια των κυβερνητικών συνεταίρων ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ να εμφανιστούν ότι διαφοροποιούνται σε επιμέρους πλευρές των κυβερνητικών μέτρων, προκειμένου να δικαιολογήσουν τη στάση τους και να αθωώσουν την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, τα χαράτσια, τους φόρους, τις απολύσεις, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και τα άλλα αντιλαϊκά μέτρα στα οποία έχουν επανειλημμένα συμφωνήσει.

Τα επικοινωνιακά τρικ και οι ψευδεπίγραφες αντιπαραθέσεις δεν μπορούν να κρύψουν ότι από κοινού υλοποιούν την πολιτική που οδηγεί το λαό μαζικά στη φτώχεια και στην εξαθλίωση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου