Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Το lifestyle στην "πολιτική"

Η Νάντια Γιανακοπούλου του ΠΑΣΟΚ ήταν μια καλή αιτία για να αλλάξει κανείς κανάλι γρήγορα στη χθεσινή Ανατροπή στο mega.
Όμορφη, γλυκιά, με άψογο στυλ κόμμωσης,  χαμογελαστή και ύπουλα προκλητική ταυτόχρονα απέδειξε πόσο καλό lifestyle πολιτικό εργαλείο είναι για το ΠΑΣΟΚ, που φυσικά δεν θα μπορούσε να αντιπαρατεθεί κι αλλιώς.
Η λαλίστατη Νάντια διέκοψε τη Λιάνα Κανέλλη για να "καταγγείλει" για έλλειψη ευαισθησίας το ΚΚΕ(!), επειδή δεν ψήφισε την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για τα προγράμματα των ανέργων με αποδοχές 490 ευρώ(!), δηλαδή κάτω κι από το εντελώς ξεφτίλα σημερινό μισθό, που μάλιστα είναι χωρίς καμιά εγγύηση και χωρίς δικαιώματα.
Οταν η Λ.Κανέλλη, που μάλλον δεν περίμενε το θράσος, άρχισε να απαντά, η Ν.Γ. διέκοπτε διαρκώς, χαμογελώντας μάλιστα χλευαστικά ειρωνικά στα επιχειρήματα της βουλευτίνας του ΚΚΕ, προσπαθώντας με ευγενικά χυδαίο τρόπο να κερδίσει τις εντυπώσεις από αυτούς που βλέπουν χωρίς να ακούνε(δυστυχώς είναι πολλοί).
Ετσι το νεο αστέρι του ΠΑΣΟΚ έβαλε υποψηφιότητα και για οποιαδήποτε lifestyle άλλη τηλεοπτική χρήση, αφού το κοινοβουλευτικό της μέλλον δεν προβλέπεται γενικώς. Βέβαια υπάρχουν κι άλλα κόμματα που έχουν ανάγκη όμορφες φατσούλες, όπως επίσης υπάρχουν και άλλες ανώδυνες "προοδευτικές" κεντροαριστερές πολιτικές όταν κανείς αποφασίσει να πηδήξει από το πλοίο.

Επειδή εκενευρίστηκα και έκλεισα την τηλεόραση δεν είδα τη συνέχεια κι έτσι δεν μπόρεσα να εκτιμήσω. Πραγματικά πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ ότι η τροπολογία με τα 490 ευρώ αξίζει και χειροκρότημα; Πραγματικά πίστευε η Νάντια Γιανακοπούλου ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε ακόμη και να συζητηθεί από το Κομμουνιστικό Κόμμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου