Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Φεστιβάλ- Δυναμική για το αύριο


Από την ανακοίνωση του ΚΣ της ΚΝΕ για το φεστιβάλ κρατάω το τέλος:



"Οι εκδηλώσεις του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός στη χώρα, ότι είναι θεσμός, ριζωμένος βαθιά στο λαό και στη νεολαία του, που το στηρίζουν, το αγκαλιάζουν με τη συμμετοχή τους και συμβάλλουν στη διεξαγωγή του.

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" αντέχει, δυναμώνει και ανανεώνεται γιατί είναι το Φεστιβάλ της νεολαίας του ΚΚΕ. Γιατί χτίζεται και λειτουργεί με τα πιο γερά "υλικά", τη συλλογικότητα, το μεράκι, την ανιδιοτέλεια, τη φαντασία, την καλή οργάνωση, την εθελοντική δουλειά χιλιάδων που δουλεύουν σαν ένας άνθρωπος. Γιατί αναδεικνύει τις διεκδικήσεις και τα όνειρα των νέων ανθρώπων και σταθερά φωτίζει το μέλλον, το δρόμο για να ζήσουν οι νέοι και νέες των εργατικών λαϊκών στρωμάτων όπως τους αξίζει, χωρίς κρίσεις, φτώχεια, εκμετάλλευση.

Η επιτυχία του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" πανελλαδικά περικλείει δυναμική ώστε το επόμενο διάστημα να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση και τη διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιωμάτων της νεολαίας. Για να δυναμώσει η πάλη με στόχο το σύνθημα του 40ού Φεστιβάλ: "Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων (απολογία Νίκου Μπελογιάννη). Συνεχίζουμε!"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου