Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ: Πρόγραμμα δίμηνης, έντονης, μαχητικής, αγωνιστικής δραστηριότητας

902.gr


Ξεκίνησαν χθες στη Θεσσαλονίκη (Κινηματογράφος Αλέξανδρος, απέναντι από το Λευκό Πύργο) οι διήμερες εργασίες της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΜΕ. Θέμα της συνεδρίασης είναι η πρόταση του ΠΑΜΕ προς την εργατική τάξη και τα συνδικάτα της για το πρόγραμμα δίμηνης αγωνιστικής καμπάνιας, ενάντια στην αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική και τη διεκδίκηση αξιοπρεπών συνθηκών δουλειάς και διαβίωσης των εργαζομένων και της νεολαίας.

Το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ μαζί με τους άλλους φορείς της κοινωνικής Συμμαχίας (ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΟΓΕ - ΜΑΣ) θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στις 11 π.μ. για το πρόγραμμα δράσης του ταξικού κινήματος.

Σε συνεδρίασή της η ΕΓ του ΠΑΜΕ συζήτησε πρόγραμμα δίμηνης, έντονης, μαχητικής, αγωνιστικής δραστηριότητας, με κορύφωση τη διοργάνωση μεγάλου Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου την 1η Νοέμβρη, στην Αθήνα, στο Σύνταγμα. Για την καλύτερη προετοιμασία του συλλαλητηρίου, προτείνεται να γίνουν συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας, στις 4 Οκτώβρη. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου