Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Τα παιδιά του λαού "αντιστέκονται"

Aστεία... ή μάλλον απλά στημένα πράγματα στο πλαίσιο των ομιλιών και συσκέψεων στη Θεσσαλονίκη.

Είδαμε ανάμεσα σε άλλα το γνωστό μας φίλο της  ΝΔ κ.Μίχαλο, να βγάζει "πύρινους" λόγους ζητώντας μείωση της φορολογίας, αποφεύγοντας βεβαια και αυτός να μας πεί το κρίσιμο.
"Για ποιον" οι ελαφρύνσεις; Φυσικά δεν μιλάνε για το φτωχό λαό. Γι αυτόν δεν τους καίγεται καρφάκι.
Επίσης μίλησε εναντίον του ΕΝΦΙΑ, από τη δική του σκοπιά φυσικά, λέγοντας πως "όλοι θέλουμε ένα φόρο, αλλά δίκαιο φόρο"!
Και πάλι απέφυγε το κρίσιμο..."Δίκαιο για ποιον";
Εννοείται υποθέτω ότι μια κυβέρνηση που βέβαια είναι προσωπικό των μονοπωλίων που έχουν την εξουσία, δεν θα μπορούσε να φέρει οποιονδήποτε "δίκαιο" νόμο για το λαό, και επομένως "άδικο" για τα αφεντικά της. Για να ξέρουμε και τι λέμε δηλαδή...

Για να μην μπερδευόμαστε από "συμπαθητικές" και σοβαροφανείς φιγούρες, να τι διαβάσαμε μεταξύ άλλων για τον κ.Μίχαλο στο wikipedia.
"Το 1993 εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΑ και το 2006 πρόεδρός του. Την περίοδο 2004-2005 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης. Την περίοδο 2005 - 2006 διετέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομίας και οικονομικών ενώ το 2007 εξελέγη μέλος της ΔΕΗ. Το 2008 εξελέγη μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ.[1].τον Δεκέμβριο 2011 επανεξελέγη για 4 έτη πρόεδρος ΕΒΕΑ και τον Μάρτιο 2012 εξελέγη πρόεδρος της ΚΕΕΕ (κεντρική Ενωση Επιμελητηριων Ελλαδος). Είναι μέλος του δ.σ αερολιμένα Αθηνών ´ελευθεριος βενιζελος´ από τον Νοέμβριο 2012 ,καθώς και μέλος δ.σ ´Αστηρ Παλλας Ξενοδοχειακή Α.Έ από τον Ιούνιο 2012."

Καμια σχέση με το σύστημα... Πραγματικό παιδί του λαού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου