Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

.Κ.Πελετίδης: Δεν θα τους περάσει, υπάρχουν κι οι δικοί μας νόμοι!

Γνωστή η κόντρα της κυβέρνησης με τους 5 Δήμους γύρω από το θέμα της αξιολόγησης.
Στον Δήμο Πατρέων όμως υπάρχει κομμουνιστής δήμαρχος που αρνείται να υποταχθεί στους "νόμους" τους.
Μεγάλη κουβέντα και στα ΜΜΕ όπου ψύχραιμες δήθεν φωνές λένε πως "...πάντως ο νόμος είναι νόμος" και πως "δεν μπορεί να γίνουμε ζούγκλα"...
Τι απαντάει ο δήμαρχος Πατρέων Κ.Πελετίδης;



(λίγο πριν το τέλος μετά το 8.00'"
"Με τους νόμους τους εξαθλιώνουν το λαό, με τους νόμους του κόβουν το μεροκάματο, του στερούν φάρμακα, με νόμους υποχρεώνουν το 60% των νέων σε ανεργία και τους κάνουμε ψυχοθεραπεία για να κρατηθούν στη ζωή...Υπάρχουν κι οι άλλοι νόμοι, αυτό που λεμε το δίκιο του εργάτη. Ειναι καιρός ο λαός να σκεφτεί και το δίκιο του... είναι καιρός να βάλουμε κάτω και τους νόμους των λαικών στρωμάτων, να οργανωθούμε, να κανουμε τη λαική μας συμμαχία και να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του..."

Βέβαια οι νόμοι τους δεν θα αφήσουν ήσυχο τον Κ.Πελετίδη που στρέφεται μάλιστα με πράξεις ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η πρώτη απόφαση της νεας αρχής ήταν να μην ανανεώσει τις συμβάσεις για τα πάρκιγκ στους δρόμους στο κέντρο της πόλης και να αφήσει τους Πατρινούς να παρκάρουν δωρεάν!

Θα τον απειλήσουν ακόμα και με παύση. Αλλωστε υπουργός εσωτερικών είναι ο Αρ.Ντινόπουλος που ακούει κομμουνιστής και τον πιάνει ναυτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου