Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η Ελλάδα πάει χρηματιστήριο!

cynical


Το ΤΑΙΠΕΔ δεν αποτελεί ταμείο αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας, αλλά εγκληματική οργάνωση, που δρα ως το επιχειρησιακό όπλο της εγκληματικής συγκυβέρνησης.


Μετά την παραίτηση της Ελλάδας, ανεπιφύλακτα και αμετάκλητα από κάθε δικαίωμα ασυλίας, παραίτηση για την οποία πρέπει να καταδικαστούν όσοι την υπέγραψαν, στις ίδιες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, (σελ. 110), υπάρχει γραπτή δέσμευση και για την τιτλοποίηση όλων των περιουσιακών στοιχείων του κράτους, στα οποία περιλαμβάνονται μετοχές δημοσίων επιχειρήσεων, οικόπεδα, ακίνητα, κτήρια, δικαιώματα αποθήκευσης φυσικού αερίου, κ.α.


Τα ομόλογα αυτά, θα αξιολογηθούν από δυο τουλάχιστον οίκους και θα διατεθούν στις αγορές με επιτόκιο ίσο με αυτό της δόσης επαναγοράς του χρέους.


Με το σχέδιο αυτό πρόκειται να τιτλοποιηθούν όσα από τα 80,000 ακίνητα δεν καταφέρουν να πουληθούν άμεσα, και όλα τα οικόπεδα κατά μήκος του Παράκτιου Αττικού Μετώπου από το Φάληρο, μέχρι το Σούνιο, με εξαίρεση τα φιλέτα του Ελληνικού, του Αστέρα και των Αλυκών Αναβύσσου, τα οποία θα πωληθούν ξεχωριστά.


Με την τιτλοποίηση, δηλαδή τον κατατεμαχισμό ενός εκάστου των οικοπέδων και ακινήτων σε απειροελάχιστα μερίδια και το ξαναπακετάρισμά τους σε ομόλογα διαφορετικής σύνθεσης και διαβάθμισης ποιότητας, ολόκληρη η πατρίδα μας θα εξανεμιστεί και θα διαλυθεί σε σκόνη, κόκκοι της οποία θα επικάθονται πλέον στα ταμπλό των απανταχού χρηματιστηρίων, τα οποία και θα κερδοσκοπούν στο πτώμα της.


Με την πράξη αυτή, η Ελλάδα παύει ουσιαστικά να υπάρχει, όχι πλέον σαν ανεξάρτητο κράτος, αλλά και σαν φυσική υπόσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου