Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Κατάληψη στο ΟΞΥΓΟΝΟ live



"Ραγίζουνε οι δρόμοι απόψε από θυμό,
Φωνές τρελά πουλιά γυρεύουν ουρανό..."

Κατάληψη στο ΟΞΥΓΟΝΟ live κάνει ο Γιώργος Σαρρής - για χρόνια τραγουδιστής των Ζιγκ Ζαγκ- στις 25/9 και 2/10 και ξεκινάει από εκεί την καινούργια του πορεία. Με το volume στο τέρμα γυρίζει τον κόσμο ανάποδα, καλεί φίλους και "εχθρούς" και παρουσιάζει στις δύο βραδιές τα καινούργια του τραγούδια από το CD " Η ζωή ειν ωραία " που μόλις κυκλοφόρησε.
Μαζί με τη μπάντα του ανάβει τα φώτα με μελωδίες και στιχους από όλη τη γκάμα του καλού ελληνικού τραγουδιού από το ρόκ μέχρι το ρεμπέτικο και το λαικό! Το έντεχνο μπερδεμένο με ροκ μπαλάντες, ο Τσιτσάνης κι ο Άκης Πάνου μαζί με το Μικρούτσικο και τον Σαββόπουλο, ο Θεοδωράκης με τον Άσιμο και τον Σιδηρόπουλο θα δώσουν ρεύμα στα δύο τρελά βράδια
μαζί με ότι άλλο έρθει στο μυαλό εκείνη την ώρα στις συλλεκτικές αυτές παραστάσεις στο ΟΞΥΓΟΝΟ LIVE.


Μαζί του στη σκηνη ο παλιός του σύντροφος στους Ζιγκ Ζαγκ Δημήτρης Ζμπέκος αλλά και πολλοί φίλοι καλλιτέχνες από την εικασάχρονη και βάλε πορεία του.

Στην ηλεκτρική κιθάρα θα είναι ο Κίμωνας Πολάτος, στο μπάσο ο Πόλυς Πελέλης, στα πληκτρα η Ευαγγελία Μαυριδου, στα τύμπανα ο Γιώργος Τσάφας και στο μπουζούκι και το ούτι ο Νίκος Πασαλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου