Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ακους Γ.Ψαρριανό και δεν πιστεύεις στα αυτιά σου

Αυτά που ακούσαμε από τον Γρ.Ψαρριανό χθες στους Πρωταγωνιστές σκάλωναν στα δρομάκια του μυαλού. Δεν κόλλαγαν με τίποτα με το Γρηγόρη που ξέραμε.
Από τη διάθεση συμμετοχής στην κυβέρνηση του τραπεζίτη κ.Παπαδήμου-θα διαπιστώσουμε όλοι ποιος είναι ο ρόλος του συντομότατα- μέχρι την "χαλαρή" του άποψη για τον Βορίδη και το ΛΑΟΣ που κι ο ίδιος είπε πως έχει μεσα του φασίστες(δεν είναι 1 ή 2 Γρηγόρη). Η κυβέρνηση αυτή εκτός των αλλων νομιμοποιεί στη συνείδηση όλων ένα κόμμα με ρατσιστικές θέσεις που καθόλου δεν εχει καταδικάσει το ένδοξο παρελθόν κάποιων στελεχων του.
Πως ειναι δυνατόν ο οξυδερκής Γρηγορης που έχουμε γνωρίσει να μην το αισθάνεται αυτό;
Το πιο ωραίο το είπε στο twitter ο Σ.Δρογώσης:"Σαν να έχουν κατέβει εξωγήινοι και να του έχουν κλέψει την ψυχή και να έχουν βάλει άλλον στη θέση του".

Οσο για την επιθυμία του να δει στην Ελλάδα έναν δίκαιο καπιταλισμό που να λειτουργεί(πριν καταρρευσει) είναι λίγο αργά. Το έχει περάσει αυτό το στάδιο ο καπιταλισμός Γρηγόρη. Last year....
Tώρα ζώνεται τα κουμπούρια του. Γι αυτό επιστρατεύει όσους μέχρι τώρα  δεν χρειαζόταν, όταν ήταν ακόμη κρυμένος σε δημοκρατικά πέπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου