Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Προσοχή! Ειναι ο καπιταλισμός λέμε

Κυκλοφορούν σε προωθημένα μέιλ διάφορες απόψεις-αναλύσεις που από μια λάθος έως πονηρή σκοπιά πρεοσπαθουν εκλαικευμένα να "ενημερώσουν" για το τι συμβαίνει.
Προσοχή όμως!
Προσοχή στους εθνικιστες φασίστες που κρυβονται πίσω από μερικες σωστες θεσεις.
Μεσα στα σωστα(για κλείσιμο ελληνικών επιχειρήσεων,ανεργία, πιστωτικές κάρτες και δάνεια, ξαφνικα τσουβαλιάζουν  τους 300(Ολοι ίδιοι;;;;Και αυτοί που κυβερνησαν και οι άλλοι που έλεγαν πάντα όχι;;;; και μετα τους 300 τι; μήπως ο Παπαδημος; ή μηπως μια "καλή" χουντα;), κατηγορούν οσους "αγαπανε τους μετανάστες", τα βάζουν για την κριση με το Δημόσιο κλπ. Και τελικα δεν λένε τι φταιει. Ο καπιταλισμός ειναι αθωος; Φυσικα δεν μπορει να φταιει οτι "δε θελουν άλλους Ελληνες" όπως έλεγε κάποιο μέιλ που πήρα σήμερα. Δεν υπάρχει μονο η Ελλαδα στον πλανητη.

Ειναι σαν να σπαει το φραγμα του ποταμού και να πλημμυρίζει πόλεις και χωριά και αντι να χτισουμε καλύτερο φράγμα για να σταματησουμε τα φουσκωμενα νερά(της κρίσης) αγοράζουμε σκούπες, φαράσια και αδιάβροχα και κατηγορούμε τους πάντες για τα πάντα(σε λίγο θα ακουσουμε οτι φταιει που απομακρυνθήκαμε από το Θεό), αφου για το σπασμενο φράγμα δεν θέλουμε να ακούσουμε.
Με λίγα λόγια  ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου