Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Η περιπέτεια του Π.Βήχου-Ο κατήγορος που εγινε κατηγορούμενος(ξανα στο Κακουργιοδικείο στις 23/11!)

Η ταλαιπωρία του Π.Βήχου(εκ των διαχειριστών του μαρξιστικού site Πολιτικό Καφενείο) συνεχίζεται. Στις 23/11 περναει ξανα από το κακουργιοδικείο για να δικαστεί με μια ψευτικη και στημενη κατηγορία.
Η υπόθεση ξεκινάει το 1998 όταν ο Π.Βήχος καταγγέλει τον αστυνομικό διοικητή Σαντορίνης για σωματεμπορία. Ο διοικητής αθωώνεται και ο Βήχος μπλέκει με το κράτος, αφου ξαφνικά βρισκεται ο ίδιος στο εδώλιο με κατηγορίες περί παιδικής πορνογραφίας κλπ. που ποτέ δεν μπόρεσαν να στηριχτούν αφου καμια σχεση δεν είχαν με τίποτα το πραγματικό.
Παρα τις αθωωτικές αποφάσεις οι κατηγοροί του εξακολουθούν τον πόλεμο εναντίον του. Να πουμε οτι στις μεχρι τωρα δικες ποτέ δεν εμφανίστηκαν μαρτυρες κατηγορίας!!
Το αποτελεσμα όλων αυτων ήταν η απίστευτη ταλαιπωρία ενός ανθρώπου και η σοβαρή βλάβη της υγείας του(εχει υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων). Μαρτυρες υπεράσπισής του είναι βουλευτές της Αριστεράς, προσωπικότητες του Προοδευτικού χωρου, καθηγητές Παν/μίου κλπ. Δειτε το βίντεο και ακουστε από τον ίδιο την περιπέτειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου