Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Oι"ασφαλείς" υπηρεσίες και η Ισπανίδα δασκάλα που διασύρθηκε

Πόσο ασφαλείς είναι τελικά οι διάφορες "ασφαλείς" υπηρεσίες που παρεχονται από κινητές τηλεφωνίες, social media κλπ; Μάλλον όχι και τόσο...
Αυτό δείχνει η περιπέτεια της Ισπανίδας δασκάλας που είδε προσωπικό βίντεο με σεξουαλικό περιέχόμενο που προοριζόταν για το σύζυγό της να κάνει βόλτες και να στολίζεται με χυδαία σχόλια στο διαδικτυο
Η ιστορία παρά το ροζ της χρώμα στελνει σοβαρά μηνύματα για ό,τι έχει στηθεί γύρω  μας δίνοντας δήθεν ενδιαφέρον στις ανιαρές ζωές μας...

Να τι λέει το tovima.gr όπως το βρήκαμε στο alfavita


Σάλος Από Ερωτικό Βίντεο Ισπανίδας Δασκάλας Στο Ιντερνετ


Υβρείς αλλά και σχόλια στήριξής της από σοσιαλιστές πολιτικούς


H δασκάλα και δημοτική σύμβουλο της πόλης Λος Γιέμπενες, Ολβίδο Ορμίγος, καταφθάνει στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης πολιορκούμενη από δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και περίεργους

Μαδρίτη, Ισπανία

Ενα κύμα πουριτανισμού αλλά και αλληλεγγύης έχει προκαλέσει στην Ισπανία η διαρροή στο Ιντερνετ ενός βίντεο που παρουσιάζει σε ερωτικές σκηνές μια δασκάλα και δημοτική σύμβουλο της πόλης Λος Γιέμπενες, κοντά στο Τολέδο.
Η περιπέτεια της Ολβίδο Ορμίγος ξεκίνησε στις 8 Αυγούστου, όταν το βίντεο που είχε τραβήξει η ίδια με το κινητό τηλέφωνό της και προοριζόταν για τον σύζυγό της άρχισε να κυκλοφορεί μέσω της υπηρεσίας μηνυμάτων Whatsapp.
Οπως υποστηρίζει, δεν ξέρει πώς κλάπηκε το βίντεο, που την εικόνιζε σε πράξεις αυτοερωτισμού, και ποιος το ανάρτησε στο Ιντερνετ, όπου το είδαν χιλιάδες άνθρωποι. Αντιμέτωπη με το σκάνδαλο, η Ορμίγος, που είναι μητέρα δύο παιδιών, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο.
Μάλιστα την Πέμπτη, όταν επιχείρησε να πάει στο κτίριο όπου γινόταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, πολλοί συντοπίτες της την υποδέχθηκαν με ακατονόμαστες φράσεις και ύβρεις, ενώ δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ συνωθούνταν για μία της δήλωση.
Τα χυδαία σχόλια, ωστόσο, ευαισθητοποίησαν χιλιάδες Ισπανούς που έσπευσαν, μέσω του Twitter, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να πείσουν την Ορμίγος να παραμείνει στη θέση της.
«Μην παραιτηθείς για αυτό, Ολβίδο. Ούτε να το σκέφτεσαι», έγραψε η Ελενα Βαλενθιάνο, δεύτερη στην ιεραρχία του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Ακόμη και η συντηρητική πρόεδρος της περιοχής της Μαδρίτης, Εσπεράνθα Αγκίρε, την στήριξε.
«Αισθάνομαι ότι έπεσα θύμα. Το έγκλημα δεν το διέπραξα εγώ, το βίντεο κυκλοφόρησε χωρίς τη συγκατάθεσή μου» είπε η Ορμίγος, που έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για το θέμα.
Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης οι δικαστικές Αρχές πιστεύουν ότι η διαρροή έγινε από κάποιον γνωστό της Ορμίγος.

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου