Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Αθεράπευτο...

Το αντι ΚΚΕ καλά κρατεί κι αυτό είναι καλό από μια σκοπιά, αφού δείχνει όχι μόνο τι μισεί αλλά και τι φοβάται το συστημα.
Κι αυτο το λέμε γιατί πραγματικά δεν πιστεύαμε οτι ακόμη και το σχόλιο του ΠΑΜΕ για την Ατζελίνα Τζολί θα γινόταν αφορμή για επίθεση στο αναχρονιστικό ΚΚΕ!
Τι έλεγε η ανακοίνωση.
«Απ΄ αφορμή την προσπάθεια των αστικών μέσων μαζικής αποβλάκωσης να παρουσιάσουν τηνηθοποιό Αντζελίνα Τζολί ως πρότυπο γυναίκας αγωνίστριας και με αφορμή την αποκάλυψη ότιέχει κάνει προληπτικά διπλή μαστεκτομή, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ έχει να κάνει το εξήςσχόλιο:

Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες καιαγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς. Έχουμε νατους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά τηναρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφήςτων παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες. Αυτές οι γυναίκες που όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος για αυτές, είναι τα αληθινά πρότυπα άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς».


Μια χαρά τα λεει βέβαια η ανακοίνωση αλλά οι μεταφράσεις λένε άλλα.

Κυρηγμα μίσους, για καποιους, "μόνο ο δικός μας καρκίνος μετράει" λεει καποιος άλλος, ανακοίνωση " απίστευτη και δείχνει ότι οι άνθρωποι ζουν σε άλλον αιώνα" λεει καποιο δεξιό σαιτ αλλά και κάποιοι αριστεροί στο twiter δεν έχασαν ευκαιρία, κι ας μην καταλάβαμε γιατί. Όποιος ρίξει μια ματιά στην ανακοίνωση καταλαβαίνει τι λεει, αν βγάλει τα μαύρα του γυαλιά φυσικά.

Για κάποιους φαίνεται ότι ο θαυμασμός στα πρότυπα του σταρ συστεμ είναι must και όποιος δεν ακολουθεί τρώει άκυρο όπως λεει και η σύγχρονη γλώσσα.

Ετσι για να ξέρουμε τι γίνεται.






Υ.Γ. Σε όλους αυτούς εννοείται ότι θεωρείται φυσιολογικό να είναι σχεδόν επι τριήμερο όλος ο πλανήτης online με τη Βοστώνη με τους 2 νεκρούς από την έκρηξη και να περνάει περίπου στα ψιλά το πραγματικό δράμα και έγκλημα με τους 1300 νεκρούς(!!!) από την κατάρρευση του κτιρίου στο Μπαγκλαντες. Εδω που τα λέμε άλλο Αμερικανός πολίτης κι άλλο βρωμιάρης εργάτης και μάλιστα μελαμψός Ασιάτης. Και μόνο που είναι πάμφτωχος δηλαδή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου