Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«ΑυριανοΝΕΑνισμός»!

βαθύ κοκκινο

Καλά ξηγιέται σήμερα ο «Ριζοσπάστης» και μέσα από την στήλη του Ν. Μπογιόπουλου τα χώνει χοντρά στο συγκρότημα Λαμπράκη για την άθλια προβοκάτσια που επιχείρησε σε βάρος του ΚΚΕ. Ειδικά όταν θυμίζει τον ρόλο του σε «μαύρες» εποχές της σύγχρονης ιστορίας μας.
Το είχαμε κάνει και εμείς χτες αλλά αξίζει να παραθέσουμε το σχετικό σχολιάκι από τον «Ριζοσπάστη»:

Το συγκρότημα Λαμπράκη ήταν πάντα παρόν: Και τον Απρίλη του '41 όταν χειροκροτούσε την είσοδο των Γερμανών στην Αθήνα, και το Μάρτη του '52 όταν επιδοκίμαζε την εκτέλεση του Μπελογιάννη, και στα Ιουλιανά όταν έπαιζε το παιχνίδι της πολιτικής ανωμαλίας, και στη μεταπολίτευση που «πουλούσε» το... «νερό του Καματερού» ως φάρμακο «διά πάσαν νόσον και μαλακίαν».
Τιμώντας τις «καλύτερες» παραδόσεις του συγκροτήματος, η εφημερίδα «Τα Νέα» έδωσε χτες μια νέα διάσταση στον αντικομμουνισμό καθώς και σε ό,τι μεταπολιτευτικά προσδιορίστηκε στο χώρο του Τύπου ως «Αυριανισμός».

Η χυδαιότητα της συκοφαντίας, ο γκεμπελισμός, η ποταπότητα του ψεύδους, η παραποίηση, η παραχάραξη, η διαστρέβλωση, η μικρότητα, η φτήνια και ο πολιτικός εκβιασμός μέσω της προβοκάτσιας έχουν πλέον νέο εκφραστή:
Τον «ΑυριανοΝΕΑνισμό»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου