Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ε, όχι να κάνει μάθημα πατριωτισμού και ο Jeffrey!!!

αpnea


από το Antinews


Τα λόγια περιττεύουν μπροστά στο θράσος του ΓΑΠ. Από το γήπεδο του Σπόρτινγκ, χαρακτήρισε τη διαφαινόμενη διάθεση του ελληνικού λαού να καταψηφίσει μαζικά το κόμμα του στις επερχόμενες εκλογές ως "αντιπατριωτική απόπειρα υπονόμευσης".



Τι να πρωτοχαρακτηρίσει κανείς σε αυτή τη φράση;



Τον μόλις υποκρυπτόμενο φασισμό του να αρνείται στον ελληνικό λαό το δικαίωμα να έχει άλλη γνώμη, σε σχέση με την πολιτική της κυβέρνησης;



Τον δυναμιτισμό του πολιτικού τοπίου, που μάλιστα, όταν δεν αναγνωρίζεται το δικαίωμα στη διαφωνία, καταλήγει να είναι δυναμιτισμός του ίδιου του πολιτεύματος;



Την πλήρη διαστροφή της έννοιας πατριωτισμός;



- Αυτός που υποδούλωσε τη χώρα, εκχωρώντας τη διακυβέρνησή της σε απρόσωπους ξένους υπαλλήλους του διεθνούς τραπεζικού καρτέλ, υπό τον εύσχημο τίτλο "τρόικα"!



- Αυτός που εξασθένισε την... Ελλάδα όσο κανένας άλλος στη νεώτερη ιστορία, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, και έτσι εξασθενημένη την έβαλε να "διαπραγματεύεται" με τους εχθρούς της όλα τα ανοιχτά εθνικά της θέματα, εξαναγκάζοντάς την στην ουσία σε αποδοχή όλων των αξιώσεων του εχθρού!


- Αυτός που δεν διστάζει, χάριν του πριγκηπικού του εγώ (που δεν μπορεί να ανεχθεί τη λαϊκή απόρριψη), να τινάξει στον αέρα ακόμη και τα όποια πενιχρά αποτελέσματα της περιοριστικής του πολιτικής, απειλώντας τη χώρα με πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση!


Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, τολμά να κατηγορεί τους άλλους για "αντιπατριωτική υπονόμευση"!


Τα λόγια είναι ανίκανα να εκφράσουν την αποστροφή και την οργή!


Όμως η απάντηση του λαού πρέπει να είναι, και θα είναι, μαζική και εκκωφαντική!


Ίσως ποτέ άλλοτε δεν μας έχει δοθεί η ευκαιρία να έχουμε τόσο ουσιαστική ψήφο, από ό,τι σε αυτές τις εκλογές!


Αδέλφια, να κινητοποιήσουμε ο καθένας έστω και έναν συμπολίτη μας να αφήσει τον καναπέ και την απογοήτευση και να κάνει κάτι ουσιώδες για τη χώρα του! Να καταψηφίσει την υποδούλωση!


Επιτέλους, να το χωνέψουμε βαθιά μέσα μας, δεν είναι όλοι ίδιοι!


Κάποιοι είπαν "ναι", κάποιοι είπαν "όχι".


Κάποιοι αντιστέκονται, κάποιοι εκχωρούν στον εχθρό όσο περισσότερα μπορούν.


Και κάποιοι αυτο-διαφημίζονται για "πατριώτες", την ώρα ακριβώς που υποδουλώνουν τη χώρα!


Το πραγματικό, το γνήσιο πατριωτικό καθήκον μας καλεί να αποδείξουμε στον κ. Παπανδρέου τι εστί αληθινός πατριωτισμός. Όχι πάντως αυτό που εννοεί! Είναι ακριβώς το αντίθετο. Πατριωτισμός είναι η αντίσταση στην υποδούλωση!

Όχι, λοιπόν, στον Γ. Παπανδρέου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου