Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ειλικρινώς... «περαστικά»!

Ριζοσπάστης

Μετά την καταγγελία του ΚΚΕ, ούτε η ίδια η ΕΡΤ δεν τόλμησε να υπερασπιστεί ευθέως το αντικομμουνιστικό «ντοκιμαντέρ» που μετέδωσε πρόσφατα και το οποίο γυρίστηκε υπό την αιγίδα της ακροδεξιάς ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου, που φιλοξενεί στους κόλπους της το ΛΑ.Ο.Σ.

Να, όμως, που σχεδόν μια ολόκληρη σελίδα αφιέρωσε η «Καθημερινή» την Κυριακή για να μπορέσει ο συντάκτης της κύριος Πάσχος Μανδραβέλης να εκθειάσει το εν λόγω κινηματογραφικό παραλήρημα και ταυτόχρονα να ενημερώσει τους αναγνώστες του για τα «κομμουνιστικά εγκλήματα», σε άρθρο υπό τον τίτλο: «Η κρυφή σοβιετική ιστορία».

Δεδομένου, πάντως, του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής, και λόγω ακριβώς της αποτυχημένης πλην κοπιώδους προσπάθειάς τους να σκάψουν κι άλλο - ανήμερα των εκλογών - στον απόπατο του αντικομμουνισμού, ας δεχτούν την ειλικρινή ευχή μας: «Περαστικά»!

1 σχόλιο:

  1. Καλημερα!
    Το ντοκιμαντερ δεν το ειδα, αλλα δεν μπορουμε να αρνηθουμε πως εγιναν στυγερα εγκληματα στο ονομα του κομμουνισμου, οπως βεβαια και στο ονομα του φασισμου, της θρησκειας, της δημοκρατιας κλπ. Δυστυχως, ο ανθρωπος μολις παρει λιγη εξουσια μετατρεπεται σε κτηνος...Αυτο μηπως θα επρεπε κατι να μας λεει για το ποιον μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή