Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Πανωλεθρία των «Τούρκων» της Θράκης...

press-gr

Από το http://xnewscom.blogspot.com/  

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
  
Ένα βροντερό «όχι» είπαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Θράκης, οι Πομάκοι και οι Ρομά, στις... σειρήνες της Άγκυρας, μαυρίζοντας κυριολεκτικά τους δύο μειονοτικούς συνδυασμούς Ξάνθης και Κομοτηνής, που μιλούσαν για τουρκική Θράκη.
Η περίφημη Σιμπέλ Μουσταφάογλου (μέχρι τις εκλογές χαϊδεμένο παιδί του ΠΑΣΟΚ) ήρθε τρίτη στις εκλογές με το συνδυασμό της «Πρώτο βήμα για την ισότητα» κατακτώντας μόλις το 8,40 % του εκλογικού σώματος. Ο άλλος μειονοτικός «τουρκόφωνος» υποψήφιος στην Ξάνθη, Χουσείν Αχμέτογλου, μόλις έπιασε το 6,99% του εκλογικού σώματος.
Τα συνθήματα των συνδυασμών...
 Μουσταφάογλου και Αχμέτογλου ήταν παλιομοδίτικα, εθνικιστικά και διχαστικά, του τύπου «είμαστε Τούρκοι», «είμαστε μια ενότητα Τούρκων» και προκάλεσαν δυσαρέσκεια στους Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης.
Σκληρή μάχη για τους δύο «τουρκόφωνους» υποψήφιους έδωσε το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής αφήνοντας να διαρρεύσει η πληροφορία ότι η Άγκυρα στέλνει τεράστια χρηματικά ποσά για να βοηθηθούν οι υποστηρικτές των δύο μειονοτικών ψηφοδελτίων.
Τελικά όλα αυτά έπεσαν στο κενό και οι Μουσουλμάνοι της Θράκης μαζί με τους Χριστιανούς, έδωσαν την απάντηση ότι η Θράκη είναι και παραμένει Ελληνική.
http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/panolethria-ton-tourkon-tis-thrakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου