Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Ο Γιωργάκης του 19,2% λέει πως οι Έλληνες με το μνημόνιο συντάσσονται.. Γι αυτό άραγε τα παιδιά χθες, στις 17 του Νοέμβρη, για Ελευθερία διαδήλωναν..;

Nεφελοβάτης
Εκείνος που Τζέφρη τον φώναζαν, και στη Μπίλντεμπεργκ τη λέσχη προσκυνάει, μιλά για δημοκρατία. Αυτός ο ίδιος που μια παγκόσμια κυβέρνηση ζητά και σαν καλό σκυλάκι αλυχτά, όταν οι αφέντες του προστάζουν.Αυτός ο ίδιος που μια χώρα ξεπουλά, αντί «πινακίου φακής», όπως ‘λέγαν οι Βυζαντινοί για έναν ανάλογό του, που τη χώρα στους εχθρούς είχε αφήσει, μα το λαό με το πιάτο (πινάκιο) φορολογούσε.Ο σύγχρονος «παραπινάκιος» λοιπόν, ο και καλά πρωθυπουργός της αποχής του 65%, κομπάζει για το 19 που μάζεψε. Και ξαμολάει «καβαλαραίους» της «ΔΙΑΣ», κι όλους τους άλλους που την Αθήνα σαν τη Βαγδάτη κάνουν να μοιάζει, όχι να πετάνε κεραυνούς, μα να πατάνε κόρνες, και να χτυπάνε σαν «άνδρες» που είναι, τα παιδιά.
Εκείνα που χθες, παρόλες τις βροχές και τις τρομοκρατίες της «δημοκρατίας», στους δρόμους βγήκαν.Για να φωνάξουν εκείνο το σύνθημα, που κι αν πέρασαν χρόνοι 35, πάλι επίκαιρο, ίσως πιο πολύ από ποτέ φαντάζει..Εκείνο που οι αφεντάδες του, να κάμουν να μοιάζει σαν φαντασία ‘θένε..Εκείνο για το οποίο πάλεψαν οι Φοιτητές, οι Αγρότες, οι Οικοδόμοι, μα και κάθε Ελεύθερη ψυχή, μες της Χούντας την αντάρα.Εκείνο για το οποίο το αίμα τους στους δρόμους ράντισαν, από των «προστατών του πολίτη» τα όπλα και τότε..Εκείνο που ένωσε όσους Φως είχαν στην καρδιά, εκείνο που το τρέμουν τα θεριά..Εκείνο που ‘θεν να σβήσουν απ’ τις καρδίες οι άκαρδοι, οι μισάνθρωποι, οι άρρωστοι, που την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο, γυρεύουνε τσιφλίκι τους να κάμουν..
Εκείνο που σαν το νιώσουμε, σαν το πιστέψουμε, σαν το ζητήσουμε, θα καταλάβουμε, πως τα τανκς κι οι σφαίρες να το σταματήσουν δε μπορούν..
Εκείνο που τις σκιές και τους τηλεβρικόλακες ξορκίζει..Εκείνο που έλεγε:ΨΩΜΙ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Μέσα μας είναι, ότι κι αν λεν,Και θα ΄ρθει η ώρα που θα το βρούμε..Και τότε…Ο Γιωργάκης και οι συν αυτόν, 19 ελικόπτερα θα ‘θένε να τους πάρουν..Μέχρι τότε..Καλή Λευτεριά να ‘χουμε αδέρφια..!Και να θυμόμαστε..Το Φως,Μέσα μας είναι,Ότι κι αν κάμουν,Ότι κι αν λεν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου