Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Έλα μαζί μας.

κόκκινος άνεμος

  την αφίσσα πήρα από ανάρτηση της sibilla

Στις 15 Νοέμβρη έρχεται ξανά η Τρόικα.
Σε συνεννόηση με την κυβέρνηση φέρνει νέες αυξήσεις στο ΦΠΑ, στο πετρέλαιο, νέες δραστικές περικοπές στο ΙΚΑ, στα ασφαλιστικά ταμεία, στα νοσοκομεία. Νέα χτυπήματα στους μισθούς, στο εργασιακό και στο ασφαλιστικό, στις συντάξεις. Νέα χαράτσια στους μικρομεσαίους, νέες φοροαπαλλαγές και χρηματοδοτήσεις στους τραπεζίτες και γενικά στο κεφάλαιο.
Το ΚΚΕ σε καλεί στις 15 Νοέμβρη να συναντηθούμε
στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
στις 6 το απόγευμα.
Να δώσουμε μαζική αγωνιστική λαϊκή απάντηση
στο μνημόνιο διαρκείας
που φέρνουν μαζί κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ!
Να διατρανώσουμε τη λαϊκή αντίθεση στα άγρια μέτρα που ήδη έλαβαν, στα χειρότερα που φέρνουν. Ο δρόμος της σφαγής των λαϊκών δικαιωμάτων, της κατάργησης των εργατικών κατακτήσεων 
είναι μονόδρομος για όσους ενδιαφέρονται και υπηρετούν την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων. Όχι για τον λαό.

Να διεκδικήσουμε τα σύγχρονα λαϊκά δικαιώματα. Δουλειά για όλους, μόρφωση, υγεία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία. Να πληρώσουν αυτοί που θησαύρισαν απ' την ανάπτυξη και απολαμβάνουν τεράστιες φοροαπαλλαγές και κίνητρα.
Να σταματήσει τώρα το χαράτσι της περαίωσης στους μικρούς επιχειρηματίες, στους αυτοαπασχολούμενους και τους εργαζόμενους με μπλοκάκι.
Να απαιτήσουμε μέτρα ουσιαστικής προστασίας των ανέργων, των χαμηλοαμειβόμενων, όλων των λαϊκών οικογενειών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη, τους λογαριασμούς του ρεύματος, του νερού.
Κάτω τα χέρια από τις συλλογικές συμβάσεις και τις συντάξεις. 
Έλα μαζί μας στον αγώνα.
Μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια, να μη καταδικάσουν το λαό μόνιμα στη φτώχεια και στην ανεργία, για τα συμφέροντα των μονοπωλίων.
Η νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εκλογές μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για τη διαμόρφωση της μεγάλης λαϊκής συμμαχίας της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολούμενων της πόλης και της υπαίθρου, των μικρών επιχειρηματιών κατά του κοινού μας εχθρού: Των επιχειρηματικών ομίλων και των κομμάτων που τους υπηρετούν.
Έλα μαζί μας να δώσουμε ώθηση και νέα δυναμική στη λαϊκή αντεπίθεση. Μπορούμε να αλλάξουμε το συσχετισμό δύναμης. Να ηττηθεί η μοιρολατρία και η υποταγή. Να εμπιστευτεί τη δύναμή του ο λαός. Με οργάνωση, συμμαχία, με συμπόρευση με το ΚΚΕ μπορεί να εμποδίσει και να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική.
Σε όλη την Ευρώπη να ακουστεί ότι ο λαός απορρίπτει την πολιτική της ΕΕ που υπηρετεί τα μονοπώλια.
Την ευημερία για το λαό μπορεί να τη φέρει μόνο η ανάπτυξη που υπηρετεί τις ανάγκες του και όχι τα μονοπώλια. Είναι ο δρόμος της λαϊκής εξουσίας και οικονομίας.
ΚΚΕ 
* την αφίσσα πήρα από άναρτηση της sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου