Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ξεροκέφαλο ...

Από χθες βράδυ ο λαός πανηγυρίζει τη μεγάλη επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ!
Η ανυπόταχτη και ανυποχώρητη Ντόρα για το καλό του λαού έβαλε κι αυτή λίγο νερό στο κρασί της και γύρισε στο σπίτι της. Τωρα πια μετα και απ'αυτό μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι παίρνοντας μια βαθιά ανάσα, αφου ευτυχώς υπάρχουν σοβαροί και σώφρονες πολιτικοί.
Εν τω μεταξύ κι άλλα ευχάριστα συμβαίνουν κάθε μέρα πια. Ο Βελόπουλος, ο Πλεύρης και τόσα άλλα παιδιά του λαού, που για το καλό μας βρισκόντουσαν τόσο καιρό μακριά από τη μεγάλη πατριωτική παράταξη, πηδάνε από τα παράθυρα των κομμάτων τους στα παράθυρα της τηλεόρασης και με θάρρος δηλώνουν πως συστρατεύονται στην πορεία διασωσης της χώρας που τελειωμό δεν έχει.
Αλλα και αλλού η Κατσέλη συστρατεύεται με το Συριζα, οι Πράσινοι συζητούν με τη ΔΗΜΑΡ και όχι μόνο, ο Τζήμερος ενωνει τις δυνάμεις του ακομμάτιστου κόμματός του με τον πατριώτη και τίμιο φιλελευθερο Σ.Μάνο! Κι όλα αυτα για μας! Και μάλιστα παρά την αναμφισβήτητη τεμπελιά, λαμογιά και απατεωνιά μας. Να'ναι καλά οι άνθρωποι. Δίνουν τόπο στην οργή και κοιτάνε μπροστά.
Μόνο αυτό το ξεροκέφαλο το ΚΚΕ δεν ενώνεται με κανένα λες και θα χανόταν ο κόσμος να βρισκόταν ένας από τους τόσους που αναζητούν διέξοδο για την πατρίδα, ένας ικανός και τίμιος πολιτικός με όραμα. Ενας Καστανίδης έτσι για να σκάσει ή άλλη, ένας Δημαράς που άφησε και τον άρπαξε ο Καμμένος, κάποιος ΄τελος πάντων που να ενωνεται με τό όνειρο της παραμονής της Ελλάδας στη σωτηρια Ευρωζωνη.
Τι είπατε; Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που είναι ακόμη εναντίον της ΕΕ και του ευρώ;;
Θεός φυλάξοι.... Μωρε καλά λένε δώσε θάρρος στο χωριάτη....
Απολίτιστοι άνθρωποι, έξω απ'τον κόσμο...τι περιμενες. Μια ζωή εκεί, με την πλέμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου