Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Αηδία από "δημοσιογράφο" του ΣΚΑΙ:Ναζισμός - κομμουνισμός ομόρριζα!

"Στέρεη φιλοσοφική και ιστορική μου θέση είναι ότι ο κομμουνισμός και ο ναζισμός είναι ομόρριζα συστήματα, βασισμένα στον μαρξισμό"!
Αυτη ειναι η δήλωση του Κ.Μπογδάνου που έπεσε θυμα ξυλοδαρμού στα Εξαρχεια πριν λίγες μερες.
Για να είμαι ειλικρινής παρότι είμαι τελείως αντιθετος με τετοια βία που δεν εχει τίποτα να προσφερει σε κανέναν, τετοια άτομα δεν τα λυπάμαι. Πιο πολύ λυπάμαι αυτούς που το έκαναν για το κατάντημά τους και βεβαια αυτούς που θα υποστούν τις συνέπειες χωρις να έχουν σχεση.

Η θεση αυτή δεν είναι καθόλου "φιλοσοφική"  οπως λεει ο διαρκώς κενός από κάθε περιεχόμενο Μπογδάνος, που ποτέ δεν κατάλαβα -μεχρι τωρα βεβαια- με βάση ποιες ικανότητες είχε το πόστο αυτή σε μεγάλο κανάλι. Ειναι μια θέση μίσους και διχασμού, στα πλαίσια μια βρωμερής και ύποπτης προσπαθειας που κανει το σύστημα να ξερριζώσει τους κομμουνιστές και τις ιδέες τους από την καρδιά του λαού.
Ανησυχω πραγματικα ότι ετοιμαζεται χτυπημα στην πλευρά του ΚΚΕ, στο οποίο δε θέλουν βεβαια να υπάρξει όχι μόνο αντίθεση αλλά ούτε καν συμπαθεια, από όσο μεγαλύτερο κομματι της κοινωνίας γινεται.

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς αυτή η εξίσωση ακούγεται όλο κ πιο συχνά κ προωθείται ως η κοινώς αποδεκτή άποψη. Έχουν καταφέρει να κάνουν τον αντι-κομμουνισμό τόσο "πολιτικά ορθό" σε σημείο που σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, "κομμουνιστής" είναι μια λέξη ταμπού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. YΠΆΡΧΕΙ μια απαράδεκτη "διάθεση ειρηνης" από τη μεριά των Αριστερών κομμάτων προς αυτούς που θάβουν τον κομμουνισμό το ΚΚΕ, το σοσιαλισμό , τις τεως σοσιαλιστικές χώρες κλπ. χωρίς κανείς τους να αναρωτιέται τι σημαινει αυτό και τι αποτέλεσμα μπορείνα έχει. Δεν τους νοιάζει ούτε στο ελάχιστο το αν η δικη τους κριτικη έχει άλλο στόχο από το σιχαμερό πόλεμο των δεξιών, ακροδεξιών.Αυτό όμως δυστυχώς κρυβει πίσω του το ότι δεν έχουν πια το ίδιο όραμα που ειχαν παλιότερα.Αν δεν ειναι ετσι κι εχω άδικο πρεπει να σκεφτουν σοβαρά κ να αναθεωρήσουν. Δεν μπορεί δεξιοί κι 'αριστεροί" να συμφωνούν γελώντας πως οι του ΚΚΕ ειναι περίπου για τα σκουπίδια και να δημιουργούν σιγά-σιγά ένα νεο έιδος ρατσισμού με τόσο ελαφριά καρδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή