Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ;


Αριστερά και πολιτική


Τα βρήκαν οι «δημοκράτες» που επαναστάτησαν με ιμπεριαλιστική εντολή με την Αλ – Κάιντα και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και όλοι μαζί με τους Αμερικανούς και από κοινού επιχειρούν την ανατροπή;


Στον σκοτεινό κόσμο των ιμπεριαλιστικών σχεδίων δεν είναι δύσκολο να γίνονται σύμμαχοι τα αντικομουνιστικά δημιουργήματα της CIA που «παραστράτησαν» κάποια στιγμή προς την ανεξέλεγκτη τρομοκρατία και τώρα να επανέρχονται στην αρχική αγκαλιά και να δουλέψουν για την ιμπεριαλιστική τρομοκρατία.



Ό,τι έγινε εν μέρει στη Λιβύη, αρκεί να περάσουν τα σχέδια διάλυσης των κρατών που αντιστέκονται και να περάσει ο πλούτος τους στα χέρια των πολυεθνικών τους.

Όσο για τους οπαδούς της «αποκατάστασης της δημοκρατίας» μεταξύ των οποίων και κάποιοι κοσμοπολίτες «αριστεροί» που χειροκροτούν τις επιθέσεις για την ανατροπή της δικτατορίας του Άσαντ, ας μας πουν για τις ανάλογες «αποκαταστάσεις» που χειροκρότησαν στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη, στο Κόσσοβο κλπ.


Το μόνο που βλέπουμε είναι τα ωμά βασανιστήρια, οι δολοφονίες αθώων και αμάχων, η ληστεία των χωρών και οι νόμοι της Σαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου