Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Δηλώσεις της βουλευτού Β΄Αθήνας και μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, Ρένας Δούρου, στην εφημερίδα Correo del Orinoco της Βενεζουέλας - «Ο Ναζισμός αναβιώνει στην Ευρώπη»

syn.gr

Ο Ναζισμός επανεμφανίζεται δυναμικά στην Ευρώπη, με κινητήρια δύναμη τα μέτρα που εφαρμόζουν  οι δεξιές κυβερνήσεις στον οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό τομέα, προειδοποιεί η Ρένα Δούρου, υπεύθυνη της Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Συνασπισμού και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Η Ρ. Δούρου θεωρεί παράδοξο, ότι ο ναζισμός αναβιώνει εκεί που γεννήθηκε η δυτικού τύπου Δημοκρατία. Αυτό το φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγηθεί αν δε το εξετάσουμε λαμβάνοντας υπ’ όψη την επιβολή νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
Η βουλευτής υπέστη επίθεση από τον  νεοναζί  βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, κατά την διάρκεια συζήτησης για τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, σε ζωντανή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.
«Αισθάνθηκα ανίσχυρη όταν δέχθηκα την επίθεση από την πιο αντιδραστική δύναμη στην Ελλάδα. Ακόμη αισθάνομαι αγανακτισμένη» ανέφερε  η Ρ. Δούρου.
To Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

  1. Kαλά που βρέθηκε εκείνη η...άλλη που δεν ήταν μόνο αγανακτισμένη. Η διαφορά αγανακτισμένου, τρομοκρατημενου και αποφασισμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλάδα δεν μπορεί να έχουμε τέτοιο πρόβλημα... με την "ριζοσπαστική αριστερά"(!!!!!!!!) στο 27%(!!!!), είναι ολοφάνερο πως οι ΣΥΝασπισμένοι θα τις τσακίσουν τις φασιστικές συμμορίες στον δρόμο, εύκολα!
    Ή μήπως όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή