Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Μανώλης Γλέζος τριπλαρει ...

Ακουσα για λίγο το πρωί το Μανώλη Γλέζο στη ΝΕΤ. Υστερα από λίγο έκλεισα την τηλεόραση γιατί δεν μπορούσα να ακούω από στόματα που κάποτε μιλούσαν απλά και σταράτα να αρχίζουν να μπεδευουν τα λόγια τους και να μιλάνε "πολιτικά" όπως λένε και στα χωριά.
Προσέξτε και σ'αυτόν και σε όλους τους άλλους πόσο "καθαρά" απαντάνε οταν φτάνει η συζήτηση στο θέμα, στο δια ταύτα που λενε.

"Θα καταγγείλετε μονομερώς το μνημόνιο όπως έχετε εξαγγείλει ή το παίρνετε πίσω και μιλάτε για αναδιαπραγμάτευση όπως και οι άλλοι"
Κι οι απάντηση αρχίζει ως εξής:"Κοιτάξτε να δείτε....","ας δούμε καλύτερα το θέμα ως εξής....", ή "για νακαταλαβαίνει ο κόσμος τι λέμε, ας το θέσουμε διαφορετικά...", ή "εμείς θα μιλήσουμε ξεκάθαρα, αλλά πριν ας το θέσουμε σε μια διαφορετική βάση..."
Κι εκεί ξύνεις το κεφαλι και λές...τι έγινε πάλι ρε γαμώ το; Τόσο δύσκολο είναι ακόμη και για έναν αγωνιστή όπως αυτός να απαντήσει με δυό λόγια σταράτα; Τόσο δύσκολο;
Γιατί άραγε; Μήπως γιατί δεν υπάρχει απάντηση;

3 σχόλια:

  1. ... καλ΄που το κατάλαβες! ¨ηρθε μετά η επιστολη να το αναδιαπραγατευτεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μου θύμισες βρε Γιώργο. Όταν ήμασταν εξορία και άρχισε η διάσπαση του ΚΚΕ, έγιναν πολλές ομάδες εκτός ΚΚΕ ονειρευόμενες να γίνουν ΚΚΕ στη θέση του ΚΚΕ χωρίς το περιεχόμενο του ΚΚΕ!!! Μια από τις ομάδες αυτές τις ομάδες συγκρότησε ο Μ. Γλέζος με την παρέα του στο στρατόπεδο Παρθενίου. Ποιος ήταν ο τίτλος της; ΧΑΟΣ!!! Ναι ΧΑΟΣ! Όπως ακριβώς αυτά που έβαλες στην περιγραφή σου.

    Μόνο που πίσω από το ΧΑΟΣ κρύβεται επιμελώς άκρως τακτοποιημένη πολιτική υπηρέτησης του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατι θυμαμαι, νομιζω μου το' χεις ξαναπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή